adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO ǀ ”Trebuia să închidem jocul mai repede”. Moruţan a identificat problema în jocul cu Belarus VIDEO ǀ ”Trebuia să închidem jocul mai repede”. Moruţan a identificat problema în jocul cu Belarus
VIDEO ǀ Căpitanul naţionalei a vorbit despre următoarele partidei. ”Presiunea va fi mare în iunie, pentru că avem meciuri in Kosovo şi în Elveţia” VIDEO ǀ Căpitanul naţionalei a vorbit despre următoarele partidei. ”Presiunea va fi mare în iunie, pentru că avem meciuri in Kosovo şi în Elveţia”
VIDEO ǀ Edi Iordănescu are procentaj maxim în startul preliminariilor, dar jocul nu convinge. ”Dacă reuşim să fim mai pragmatici, mă declar fericit” VIDEO ǀ Edi Iordănescu are procentaj maxim în startul preliminariilor, dar jocul nu convinge. ”Dacă reuşim să fim mai pragmatici, mă declar fericit”
Tricolorul care l-a convins pe Gică Popescu: ”E important pentru naţională, e deja un titular” Tricolorul care l-a convins pe Gică Popescu: ”E important pentru naţională, e deja un titular”
VIDEO ǀ Burcă e sincer, după primul gol la echipa naţională. ”E o mândrie pentru mine să îmi reprezint ţara” VIDEO ǀ Burcă e sincer, după primul gol la echipa naţională. ”E o mândrie pentru mine să îmi reprezint ţara”
EXCLUSIV | Gică Popescu şi Florin Răducioiu, nedumeriţi după România - Belarus: ”De neînţeles pentru mine” / ”N-am înţeles nici eu” EXCLUSIV | Gică Popescu şi Florin Răducioiu, nedumeriţi după România - Belarus: ”De neînţeles pentru mine” / ”N-am înţeles nici eu”

VIDEO ǀ Empoli a învins pe Cremonese cu 2-0! Bara i-a refuzat lui Răzvan Marin un eurogol

Serie A Publicat pe 12 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/20917751/1/profimedia-0736261600.jpg

Empoli a câştigat vineri, pe teren propriu, scor 2-0, meciul disputat în compania formaţiei Cremonese, transmis de către Prima Sport PPV1 (PrimaPlay.ro & reţeaua Vodafone), în cadrul etapei a 15-a din Serie A.

Nicolo Cambiaghi a deschis scorul în minutul 46 pentru gazde, la care Răzvan Marin a jucat din minutul 66, când l-a înlocuit pe Alberto Grassi. Al doilea gol a venit în minutul 88 şi a fost înscris de Fabiano Parisi.

Răzvan Marin a fost aproape de un eurogol, în minutul 81, când şutul său din afara careului a lovit stâlpul stâng al porţii grupării Cremonese.

La Cremonese, Ionuţ Radu şi Vlad Chiricheş, fiind accidentaţi, nu au fost convocaţi.

Empoli este pe locul 12 în Serie A, cu 17 puncte. Cremonese se află pe locul 18, cu 7 puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele