Ultima oră
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start! VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start!
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”
O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii
Mai este "U" echipa Clujului? Medii surprinzătoare de spectatori la meciurile celor două rivale Mai este "U" echipa Clujului? Medii surprinzătoare de spectatori la meciurile celor două rivale

VIDEO | Empoli şi Răzvan Marin, nou thriller în Serie A! Remiză scoasă în minutul 90+4, după 0-2

Serie A Publicat pe 11 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/21014942/1/razvan-marin-empoli-12.jpg

Empoli a încheiat la egalitate, sâmbătă, pe teren propriu, scor 2-2, meciul cu formaţia Spezia, din etapa a 22-a din Serie A. Echipa lui Răzvan Marin a egalat în al patrulea minut al prelungirilor. Confruntarea a fost în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro

A fost un meci cu multe evenimente pe Stadionul Carlo Castellani, unde Răzvan Marin a fost integralist la Empoli. Gazdele au rămas în zece din minutul 21, când Parisi a fost eliminat cu roşu direct după ce a scos balonul e pe linia porţii, comiţând henţ.

Daniele Verde a executat penaltiul, dar portarul Vicario a respins, după care arbitrul a dictat repetarea loviturii pentru că apărătorii lui Empoli intraseră în careu înainte de execuţia lui Verde. Acelaşi jucător a rămas la execuţie şi a deschis scorul, în minutul 25. Tot Verde a făcut 2-0 pentru Spezia în minutul 31.

Empoli a avut o ocazie în minutul 45 în care a fost implicat şi Răzvan Marin, dar în partea a doua a meciului s-a restabilit şi echilibrul numeric, după eliminarea lui Esposito, de la Spezia.

Cu un Răzvan Marin activ, gazdele au forţat şi au înscris în minutul 71, prin Cambiaghi, iar în minutul 90+4 Empoli a egalat prin Vignato.

Empoli se află pe locul 9 în Serie A, cu 27 de puncte, iar Spezia ocupă poziţia 17, cu 19 puncte.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele