Ultima oră
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”
Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX
ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj
VIDEO | FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Sibienii pot rămâne lideri în play-out VIDEO | FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Sibienii pot rămâne lideri în play-out
VIDEO | Farul - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Clujenii nu îşi permit paşi greşiţi pentru lupta la locul 2 VIDEO | Farul - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Clujenii nu îşi permit paşi greşiţi pentru lupta la locul 2
Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League

VIDEO ǀ Empoli, victorie la scor cu Juventus. Răzvan Marin a fost lăsat în afara lotului

Serie A Publicat pe 23 mai 2023
mail-share icon Email

Juventus Torino a fost învinsă, luni seară, în deplasare, cu scorul de 4-1, de echipa Empoli, într-un meci din etapa a 36-a a campionatului Italiei. Eşecul vine la câteva ore după ce torinezii au aflat că au fost penalizaţi cu zece puncte.

Empoli a marcat prin Caputo ’18 (penalti), ’47, Luperto ’21 şi Piccoli ‘90+3. Pentru Juventus a înscris Chiesa, în minutul 85. Răzvan Marin nu a jucat, mijlocaşul român fiind accidentat.

Tot luni, AS Roma a terminat la egalitate cu Salernitana, scor 2-2.

Ca urmare a depunctării şi după înfrângerea de luni, Juventus ocupă locul şapte în clasament, 59 de puncte. Empoli este pe 14, cu 42 de puncte.

Juventus, penalizată cu 10 puncte pentru fraudă contabilă

Curtea de Apel a Federaţiei Italiene de Fotbal a decis, luni, o penalizare de zece puncte pentru Juventus Torino, pentru fraudă contabilă, după ce a fost revizuită sancţiunea iniţială (retragerea de 15 puncte). Clubul din Torino părăseşte top 5 din Serie A, relatează AFP.

Sancţiunea decisă luni complică posibilitatea ca Juventus să se califice în următoarea ediţie a Ligii Campionilor. Juventus a coborât pe locul 7 în clasamentul Serie A, având 59 de puncte.

Consiliul de Garanţie al Comitetului Olimpic Italian (Coni) a sesizat Curtea de Apel a Federaţiei Italiene de Fotbal din cauza „lipsurilor motivaţionale” privind ponderea pe care directorii fără delegare ai Consiliului de Administraţie al clubului Juventus, au avut-o în „modificarea deliberată repetată a evidenţei contabile datorate. la numeroase câştiguri de capital ale căror valori au fost fictive”.

Astfel penalizarea de cincisprezece puncte aplicată în luna ianuarie lui Juventus Torino, din cauza câştigurilor de capital considerate artificiale în timpul vânzărilor anumitor jucători a fost reexaminată şi pedeapsa redusă.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele