Ultima oră
VIDEO | FCU Craiova - Dinamo 0-1, în direct la Prima Sport 1! Milanov deschide scorul VIDEO | FCU Craiova - Dinamo 0-1, în direct la Prima Sport 1! Milanov deschide scorul
Tony obţine un succes crucial pentru Poli Iaşi. ”Am fost mai buni, am avut mai multe ocazii” Tony obţine un succes crucial pentru Poli Iaşi. ”Am fost mai buni, am avut mai multe ocazii”
Garbine Muguruza şi-a anunţat retragerea din activitate: “Povestea mea în acest sport a fost fantastică” Garbine Muguruza şi-a anunţat retragerea din activitate: “Povestea mea în acest sport a fost fantastică”
Vocile drumului către EURO 2024, premiate de APS. Emil Grădinescu şi Costi Mocanu, copleşiţi de emoţie Vocile drumului către EURO 2024, premiate de APS. Emil Grădinescu şi Costi Mocanu, copleşiţi de emoţie
Dan Petrescu schimbă radical lotul lui CFR la vară. Nume grele vor fi OUT Dan Petrescu schimbă radical lotul lui CFR la vară. Nume grele vor fi OUT
China, în centrul unui scandal de dopaj la nataţie China, în centrul unui scandal de dopaj la nataţie

VIDEO ǀ Eroare colosală comisă de experimentatul Joe Hart. A pasat la un adversar, iar Leipzig a marcat

Champions League Publicat de Daian Cutu pe 5 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/20879557/2/hart.png

Spectacolul din Champions League continuă miercuri la posturile Prima Sport. Seara începe de la ora 19:45 cu Salzburg - Dinamo Zagreb, transmis pe Prima Sport 3, şi RB Leipzig – Celtic, în direct la Prima Sport 1.

Ulterior, de la ora 22:00, în direct pe Prima Sport 1 şi Prima 4k, Chelsea se va duela cu AC Milan, într-un meci în care Ciprian Tătăruşanu este anunţat titular. La Prima Sport 2, campioana Europei Real Madrid va primi pe Santiago Bernabeu vizita ucrainenilor de la Şahtior Doneţk. Un alt meci interesant va fi cel între fruntaşele grupei H, Benfica – PSG, redat în direct de către Prima Sport 3. Sevilla – Borussia Dortmund, la Prima Sport 4, reprezintă o altă opţiune de luat în calcul pentru iubitorii ”sportului rege”.

Joe Hart a comis o eroare colosală, în meciul cu RB Leipzig. Experimentatul portar a pasat fără să fie presat la Szoboszlai, care a trimis la Andrei Silva, jucătorul nemţilor îndeplinind o simplă formalitate.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri