Ultima oră
Sfârşit de sezon pentru Djibril Sow Sfârşit de sezon pentru Djibril Sow
Radu Petrescu a fost delegat la un meci important Radu Petrescu a fost delegat la un meci important
Se ştiu toate echipele din Europa care vor participa la Campionatul Mondial al Cluburilor Se ştiu toate echipele din Europa care vor participa la Campionatul Mondial al Cluburilor
NEWS ALERT | Un baschetbalist a fost suspendat PE VIAŢĂ din NBA NEWS ALERT | Un baschetbalist a fost suspendat PE VIAŢĂ din NBA
VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Se decide a doua finalistă a Cupei României VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Se decide a doua finalistă a Cupei României
Carlo Ancelotti, mesaj ferm după calificarea în semifinale! "Real nu moare niciodată" Carlo Ancelotti, mesaj ferm după calificarea în semifinale! "Real nu moare niciodată"

VIDEO | Eroare imensă de arbitraj în Chindia - Rapid! EXCLUSIV ǀ Reacţia dură a lui Cristi Dulca: ”Singura scuză e că e slab ca arbitru!”

Chindia Târgoviște Publicat pe 19 nov 2021
mail-share icon Email

Rapid nu a fost în stare să învingă Chindia Târgovişte, deşi a jucat cu doi fotbalişti în plus pe teren din finalul primei reprize. Mai mult decât atât, giuleştenii au egalat abia în minutul 89 printr-un gol la care brigada condusă de Andrei Chivulete nu a văzut un ofsaid clar la Marzouk.

Cristi Dulca, fost internaţional român şi tatăl lui Marco Dulca de la Chindia, l-a criticat în termeni duri pe Andrei Chivulete, despre care a spus că este un arbitru slab, care nu s-a sesizat la un ofsaid ”de jumătate de metru”.

”Nu are cum să nu vadă în faza asta, indiferent că atinge mingea (n. red - Săpunaru) sau nu. Singura scuză e că e slab ca arbitru!

E un ofsaid de jumătate de metru, vezi tot corpul acelui jucător în faţa acelui apărător. Aici, dacă era arbitru, Chivulete întorcea decizia.”, a declarat Cristi Dulca, în exclusivitate pentru Fotbal Look.

Formaţia Chindia Târgovişte a remizat, vineri seară, pe teren propriu, scor 2-2, cu echipa FC Rapid, într-un meci din etapa a XVI-a a Ligii 1, în care a reuşit să înscrie două goluri, deşi avea doi jucători eliminaţi.

Au marcat: Neguţ 53’, Popa 62’ / Ilie 60’, Marzouk 89’. De la gazde au fost eliminaţi doi jucători, Corbu în minutul 33 (direct) şi Căpuşă ‘45+2 (după două cartonaşe galbene).

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri