Ultima oră
VIDEO | WNBA draft. Caitlin Clark a fost prima jucătoare selectată, iar Cardoso şi Reese vor fi coechipiere VIDEO | WNBA draft. Caitlin Clark a fost prima jucătoare selectată, iar Cardoso şi Reese vor fi coechipiere
Evan Ndicka a fost externat Evan Ndicka a fost externat
LIVE VIDEO | Spectacolul din Champions League continuă la Prima Sport! Două retururi de foc în sferturile Champions League LIVE VIDEO | Spectacolul din Champions League continuă la Prima Sport! Două retururi de foc în sferturile Champions League
Nadal, în direct pe Prima Sport 3, de la ora 17:00! ”Sunt realist. Va fi pentru ultima oară.” Nadal, în direct pe Prima Sport 3, de la ora 17:00! ”Sunt realist. Va fi pentru ultima oară.”
Bergodi a răbufnit la conferinţa de presă: ”Tu mă înveţi fotbal pe mine?” | VIDEO 
Bergodi a răbufnit la conferinţa de presă: ”Tu mă înveţi fotbal pe mine?” | VIDEO
”Jucătorii nu se mai ridică la nivelul tribunelor!”. Verdict dur după ultimele eşecuri ale Rapidului | VIDEO EXCLUSIV

”Jucătorii nu se mai ridică la nivelul tribunelor!”. Verdict dur după ultimele eşecuri ale Rapidului | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO ǀ Eroare mare comisă de Tomori. Tătăruşanu nu a mai putut salva golul de 2-0 al celor de la Chelsea

Champions League Publicat de Daian Cutu pe 5 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/20879671/1/tomori.png

Spectacolul din Champions League continuă miercuri la posturile Prima Sport. De la ora 22:00, în direct pe Prima Sport 1 şi Prima 4k, Chelsea se va duela cu AC Milan, într-un meci în care Ciprian Tătăruşanu este anunţat titular. La Prima Sport 2, campioana Europei Real Madrid va primi pe Santiago Bernabeu vizita ucrainenilor de la Şahtior Doneţk. Un alt meci interesant va fi cel între fruntaşele grupei H, Benfica – PSG, redat în direct de către Prima Sport 3. Sevilla – Borussia Dortmund, la Prima Sport 4, reprezintă o altă opţiune de luat în calcul pentru iubitorii ”sportului rege”.

Ciprian Tătăruşanu are o seară grea contra celor de la Chelsea. Portarul român nu a putut face nimic la golul lui Aubameyabg. Gabonezul a profitat de o eroare mare a lui Tomori.

Fundaşul central a încercat să respingă, dar a luftat şi atacantul advers a profitat.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri