Ultima oră
Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol
VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA
S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor
Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult” Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult”
Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor
"Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca "Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca

VIDEO | Eşec dur pentru Conor McGregor! Dustin Poirier l-a făcut KO în gala UFC de la Abu Dhabi

UFC Publicat de Andrei Ionascu pe 24 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38222/19926713/1/mcgregor.jpg

Americanul Dustin Poirier l-a învins pe irlandezul Conor McGregor, prin knockout în repriza a doua, în gala UFC 257 de la Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite. McGregor (32 de ani) a luptat după o pauză de peste un an.

Prima rundă a fost una controlată de McGregor, care a fost mai eficient în loviturile de braţe şi de picioare. În runda a doua, după 2 minute şi 22 de secunde, Poirier a avut o serie excelentă de lovituri, finalizată cu un croşeu în plină figură. Arbitrul a decis să oprească lupta.

Este prima înfrângere prin KO suferită de Conor McGregor în UFC.

 

 

“E greu să te întorci după o lungă perioadă de inactivitate. Nu m-am simţit prea bine. Am nevoie de activitate, trebuie să mă reobişnuiesc cu condiţiile. Trebuie să-mi revin şi asta voi face. Sunt dezamăgit, am muncit foarte mult, aş fi vrut să-mi reprezint echipa mai bine”, a spus McGregor la finalul meciului.

Dustin Poirier (32 de ani) şi-a luat revanşa în faţa lui McGregor pentru pentru eşecul din 2014, când era învins de către irlandez în prima rundă, prin KO tehnic.

Dustin Poirier are 27 de victorii (13 prin KO) şi 6 înfrângeri în UFC, fiind fost campion la categoria uşoară.

"Sunt fericit, dar nu sunt surprins. Am pus în practică ceea ce am lucrat. Vreau să spun că Conor a acceptat rezultatul cu profesionalism, este un mare profesionist, îl respect foarte mult. Acum e 1-1 la duelurile directe, poate va trebui să ne întâlnim încă o dată. Sunt fericit, sunt fericit cu omul pe care îl văd în oglindă. Spre să facem lucruri frumoase în continuare. Obiectivul luptei a fost să fiu tehnic, să-mi aleg loviturile, să nu mă implic des în lupte corp la corp", a spus Poirier.

mail-share icon Email
viewscnt

UFC

Ultimele articole Toate articolele