Ultima oră
Francis Ngannou a transmis un mesaj tulburător după moartea fiului său Francis Ngannou a transmis un mesaj tulburător după moartea fiului său
Florinel Coman are o ofertă de nerefuzat | EXCLUSIV Florinel Coman are o ofertă de nerefuzat | EXCLUSIV
Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată profesionistă Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată profesionistă
Mihai Stoica a numit cel mai bun atacant român | EXCLUSIV Mihai Stoica a numit cel mai bun atacant român | EXCLUSIV
VIDEO | Bayern - Real Madrid, astăzi, de la ora 22:00, în direct la Prima Sport 1! Deplasare complicată pentru formaţia spaniolă VIDEO | Bayern - Real Madrid, astăzi, de la ora 22:00, în direct la Prima Sport 1! Deplasare complicată pentru formaţia spaniolă
VIDEO | Barcelona - Valencia 4-2. Catalanii revin pe locul secund, însă mai au şanse infime la titlu VIDEO | Barcelona - Valencia 4-2. Catalanii revin pe locul secund, însă mai au şanse infime la titlu

VIDEO | Eşecul cu Poli Iaşi nu a rămas fără ecou. Laszlo Balint anunţă schimbări pentru meciul cu Dinamo

UTA Arad Publicat de Daian Cutu pe 20 sep 2020
mail-share icon Email

 

UTA Arad încă nu obţine prima victorie în Casa Liga 1. Formaţia lui Laszlo Balint a cedat cu 3-2, în faţa celor de la Poli Iaşi, în ciuda faptului că au condus cu 1-0 şi 2-1.

La final, tehnicianul învinşilor, Laszlo Balint a ţinut să îl felicite pe Daniel Pancu, pentru modul în care s-a prezentat echipa sa.

Acesta a pus rezultatele modeste din startul de sezon pe seama sa, cei de la UTA au trei puncte, după patru etape şi nicio victorie. Pentru partida cu Dinamo se anunţă schimbări importante în primul 11.

Aş vrea să-l felicit pe Daniel, pe Pancu, au reuşit să câştige în faţa noastră prin atitudine şi determinare. E deranjant că echipa pe care o antrenez nu a avut suflet, am fost surprins şi din punct de vedere al organizării defensive.

Am arătat foarte multe vulnerabilităţi. Am suferit în primul rând la agresivitate şi determinare. Când jucăm acasă am pretenţia să avem suflet, spirit, să dăm totul pentru fiecare minge, pentru fiecare duel.

Este foarte evident că suntem în căutări. Nu avem stabilizat un prim ”11”, avem jucători care au fluctuaţii de formă. Mai au nevoie de timp, trec etapele pe lângă noi, nu acumulăm puncte şi ne complicăm situaţia.

Principalul responsabil este clar că sunt eu, îmi asum această responsabilitate mai ales în faţa suporterilor. Trebuie să schimbăm pentru următoarea săptămână ca să arătăm mai bine. S-a văzut un declin destul de mare comparativ cu ce am arătat în etapa trecută. Trebuie să reglăm aceste aspecte”, a spus Balint, după eşecul de la Iaşi.

mail-share icon Email
viewscnt

UTA Arad

Ultimele articole Toate articolele