Ultima oră
Pleacă sau rămâne la Rapid? Viorel Moldovan a dezvăluit situaţia lui Rrahmani | VIDEO EXCLUSIV Pleacă sau rămâne la Rapid? Viorel Moldovan a dezvăluit situaţia lui Rrahmani | VIDEO EXCLUSIV
Un fotbalist a ales liga secundă în detrimentul lui Dinamo Un fotbalist a ales liga secundă în detrimentul lui Dinamo
UEFA a deschis o procedură disciplinară împotriva Albaniei UEFA a deschis o procedură disciplinară împotriva Albaniei
LIVE TEXT | Serbia - Anglia 0-1! Bellingham deschide scorul LIVE TEXT | Serbia - Anglia 0-1! Bellingham deschide scorul
Slovenia - Danemarca 1-1! Rezultat surprinzător la Stuttgart Slovenia - Danemarca 1-1! Rezultat surprinzător la Stuttgart
Ovidiu Mihăilă, noul antrenor al echipei SCMU Craiova Ovidiu Mihăilă, noul antrenor al echipei SCMU Craiova

VIDEO | "Este absolut minunat". Emoţionat până la lacrimi, Jürgen Klopp a citit scrisori de la fanii lui Liverpool

Liverpool Publicat pe 22 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38271/21600671/1/klopp-capt-video.png

Înainte de plecarea sa de la Liverpool, tehnicianul Jürgen Klopp şi-a rezervat timp pentru a citi în biroul său mai multe scrisori şi a deschide cadouri de la suporteri. Imaginile emoţionante au fost postate de FC Liverpool în social media.

Klopp părăseşte Anfield după ce şi-a scris numele în cărţile de istorie în decursul celor nouă ani la conducerea tehnică.

Pe teren, el a adus succese imense sub formă de trofee, în timp ce în afara lui, impactul său pentru mulţi dintre cei de la Liverpool, atât din apropiere, cât şi din depărtare, a fost incomensurabil, notează FC Liverpool pe site-ul oficial.

De la poveştile legate de sănătate până la influenţa sa asupra numelui "Jürgen" şi multe altele, Klopp a citit câteva dintre mesajele pe care le-a primit de la anunţul plecării sale.

“Îmi cer scuze dacă răspund la unu la sută din toate scrisorile şi e-mail-urile primite în ultima lună sau două. Ar trebui să stau aici până în 2028. Aşa că îmi pare rău, nu pot face asta. Am încercat să citesc aproape totul”, spune Klopp.

După ce a citit câteva mesaje emoţionante, Jurgen Klopp le-a mulţumit tuturor celor care i-au scris: “Vă mulţumesc de o mie de ori sau mai mult, din tot sufletul, pentru că v-aţi făcut timp ca să îmi scrieţi. Nu vă voi uita niciodată pe voi toţi, sunteţi superspeciali. Nu ai dezamăgit niciodată, sunteţi oameni speciali. Mulţumesc foarte mult. Sunt mândru că sunt parte a acestei familii. Mulţumesc. Ne vedem”.

mail-share icon Email
viewscnt

Liverpool

Ultimele articole Toate articolele