Ultima oră
VIDEO | Oţelul - Hermannstadt 1-0. Gălăţenii s-au impus, după ce au jucat în inferioritate numerică aproape o repriză VIDEO | Oţelul - Hermannstadt 1-0. Gălăţenii s-au impus, după ce au jucat în inferioritate numerică aproape o repriză
Gigi Becali cere desfiinţarea CSA Steaua: „Scoate marca la vânzare!”
Gigi Becali cere desfiinţarea CSA Steaua: „Scoate marca la vânzare!”
Singurul patron din Superliga care l-a felicitat pe Gigi Becali după câştigarea titlului: „Om de calitate” Singurul patron din Superliga care l-a felicitat pe Gigi Becali după câştigarea titlului: „Om de calitate”
Antrenorul echipei Vasco da Gama a fost demis. Modul incredibil prin care a aflat vestea Antrenorul echipei Vasco da Gama a fost demis. Modul incredibil prin care a aflat vestea
VIDEO | Aur european pentru România la dublu rame feminin VIDEO | Aur european pentru România la dublu rame feminin
Gigi Becali, declaraţie de senzaţie după ce FCSB a câştigat titlul: „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp” Gigi Becali, declaraţie de senzaţie după ce FCSB a câştigat titlul: „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp”

VIDEO | Etapa marilor surprize în La Liga. Barcelona pierde cu Getafe, după ce Real a cedat cu Cadiz

La Liga Publicat de Daian Cutu pe 18 oct 2020
mail-share icon Email

FC Barcelona a pierdut pe terenul celor de la Getafe, scor 1-0. Unicul gol al partidei a fost marcat de Mata, din penalty, după un contact între Dakonam şi Frenkie de Jong.

Catalanii lui Ronald Koeman au prestat un joc foarte modest, iar Getafe a controlat partida chiar şi după ce a marcat.

Echipele de start:

Getafe: Soria - Suarez, Dakonam, Etxeita, Olivera - Nyom, Maksimovic, Arambarri, Cucurella - Mata, Hernandez

Barcelona: Neto - Roberto, Pique, Lenglet, Dest - Busquets, de Jong - Griezmann, Coutinho, Fati - Messi

Nici ”galacticii” nu au fost într-o zi bună

Real Madrid se chinuie cu adevărat în acest început de sezon din Spania. Sâmbătă, pe teren propriu, echipa lui Zidane s-a făcut de râs şi a pierdut cu 1-0 contra celor de la Cadiz. Chiar dacă pe teren au fost trimişi cei mai buni jucători, Real a cedat în confruntarea din etapa a şasea.

Real a dominat cât se poate de clar la capitolul poesesie, dar a avut doar două şuturi pe poartă, în timp de Cadiz a avut cu trei mai multe şanse periculoase. Golul victoriei a picat în prima parte, încă din minutul 16, când Lozano a marcat din apropiere, după o pasă cu capul a lui Negredo. Zidane a încercat să schimbe în partea a doua, dar degeaba.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

La Liga

Ultimele articole Toate articolele