Ultima oră
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare
VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers

VIDEO | "Eu îmi doresc să antrenez echipa asta". Interimarul Pintilii, între clişee şi realitate

FCSB Publicat pe 13 nov 2022
mail-share icon Email

 
Mihai Pintilii, antrenorul interimar al FCSB-ului, s-a prezentat bucuros în faţa jurnaliştilor după succesul obţinut cu 2-0 la Craiova. A rămas diplomat, transmiţâmd că are nevoie de licenţă pentru a antrena, dar, în acelaşi timp, a avut de transmis un mesaj printre cuvinte.
 
 
"A fost greu. Craiova e o echipă bună, nu stă doar într-un jucător, au un grup foarte bun. Băieţii merită toate felicitările, mă bucur enorm pentru ei. Tot meritul e al lor. Avem trei zile libere, mâine plec şi eu cu familia să mă liniştesc şi vedem dacă rămân sau nu. 
 
Am terminat Licenţa B în Moldova, anul acesta. Trebuie să faci un an de pauză, asta e regula, iar după o să mă înscriu la Licenţa A. Păi ce, vrei să mă dai afară? (n.r. dacă rămâne la FCSB). Eu îmi doresc să antrenez echipa asta, nu faceţi confuzie.
 
Băieţii merită felicitări, trebuie să se liniştească, să vină cu plăcere la antrenamente, că au jucat din trei în trei zile. Eu sunt angajatul clubului, indiferent de situaţie eu sunt aici cu ei, îi iubesc pe aceşti copii. Tot timpul când au avut nevoie de un sfat, de orice, am fost aici.
 
Tavi Popescu şi-a demonstrat valoarea. Îi trebuia doar încredere. Le-am zis la băieţi că o să marcăm din fază fixă şi aşa a fost. Mă bucur că se încurajează şi au încredere în ei.
 
Dawa îşi şterge din greşeli cu reuşitele pe care le are. Şi-a făcut treaba, nu am luat gol. Cine a fost convocat merită, cine nu, nu. Ne bucurăm pentru ei, să meargă cu plăcere să reprezinte ţara. Bucuria e pentru cele 3 puncte, am zis şi înainte că aveam nevoie enorm de victorie pentru a sta cât de cât liniştiţi", a spus Pintilii, la Prima Sport..
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele