Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

VIDEO ǀ Eugen Neagoe a bifat primul succes la Universitatea Craiova. ”Nu eu vând jucători, nu am venit să dau jucători afară”

CS Universitatea Craiova Publicat de Daian Cutu pe 28 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20997892/1/universitatea-craiova-fc-hermannstadt-superliga-superbet-28-01-2023-1.jpg

Universitatea Craiova a învins pe teren propriu, scor 2-0, formaţia FC Hermannstadt, într-un meci la care în tribună a fost prezent fostul mare fotbalist brazilian Rivaldo.

CSU a controlat meciul de pe teren propriu cu Hermannstadt, dar primul gol a venit destul de târziu, în minutul 48, când Andrei Ivan a înscris cu un şut din afara careului.

Căpăţână a trimis în bară în minutul 68, dar oltenii au majorat diferenţa în minutul 69, când Andrei Ivan a reuşit ”dubla”, marcând un gol cu o lovitură de cap.

Pentru Eugen Neagoe a fost primul succes ca tehnician al celor de la Universitatea Craiova. Acesta şi-a lăudat elevii şi l-a remarcat mai ales pe Andrei Ivan.

Antrenorul oltenilor se bucură că are la dispoziţie un lot numeros din punct de vedere valoric, care îi permite să aibă dificultăţi când alcătuieşte formula de start.

”Băieţii merită felicitări pentru că au făcut un efort foarte mare. A fost un joc plăcut, dar îmi doresc să jucăm mult mai bine şi putem să facem acest lucru. Cu siguranţă, toţi jucătorii vor mai avea şanse.

(n.r. despre situaţia lotului) Nu eu vând jucători, nu am venit să dau jucători afară. Îi spuneam patronului că e foarte dificil să alcătuiesc primul 11, să trec cei 20 de jucători pe foaie, dar e mai bine aşa decât să nu avem cu cine să jucăm.

Îmi doresc să fie toţi sănătoşi. În general, băieţii au fost exemplari în această perioadă, mai puţin la jocul de la Botoşani. În acest moment nu am discutat de un alt transfer, dar dacă va apărea un jucător valoros pe care putem să-l aducem, patronul va reacţiona pozitiv”
, a declarat Neagoe, la flash-interviuri.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri