Ultima oră
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei
Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma

VIDEO | Eugen Neagoe a gestionat bine primul său derby al Clujului. ”Atitudinea mă bucură”

U Cluj Publicat de Daian Cutu pe 20 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38242/20894732/1/neagoe.jpg

CFR Cluj a remizat, scor 1-1, cu echipa Universitatea Cluj, într-un meci din prima etapă a grupei C a Cupei României Betano.

Au marcat Birligea ‘3 pentru CFR Cluj şi Roger ’64 (autogol) pentru Universitatea Cluj.

Antrenorul ”şepcilor roşii”, Eugen Neagoe s-a declarat mulţumit de rezultat şi a declarat că şi-a felicitat jucătorii pentru efortul depus contra rivalei locale.

”Atitudinea mă bucură. Cred că am arătat destul de bine. Mi-aş fi dorit să câştigăm, dar nu am fost foarte inspiraţi în faţa porţii. Am avut 3-4 ocazii foarte mari, cea a lui Bic chiar uriaşă.

I-am felicitat pentru efort, pentru atitudine. Îi felicit şi pe suporteri, îi aşteptăm în număr cât mai mare şi în campionat. Ne ajută mult, ne împing efectiv de la spate, avem nevoie de ei.

Chiar dacă nu au folosit toţi jucătorii, cei de la CFR pot alinia 3 echipe de aceeaşi valoare. Cei de astăzi sunt la fel de valoroşi ca cei de duminică. Nu este nicio diferenţă. Dar şi noi am stat destul de bine.

Am început jocul rău, la primul corner am primit gol. Ştiam foarte bine că sunt periculoşi la fazele fixe, dar nu am reuşit să îi marcăm. Nu contează, îi felicit pe băieţi pentru munca depusă. Ştiam că au doi jucători cu talie în centrul apărării. E greu să te baţi cu ei la mingi înalte. Le-am cerut să joace în spatele lor, mingi centrate.

Lotul pe care l-am avut astăzi la dispoziţie va fi şi duminică. Sunt cei mai buni ai noştri. Mergem la hotel, ne întâlnim, mâine avem antrenament la ora 11:00. Nu avem de ce să ne plângem. Dorim să mergem mai departe şi în Cupă, nu caut alibiuri, nu caut scuze”
, a spus Neagoe după meci.

mail-share icon Email
viewscnt

U Cluj

Ultimele articole Toate articolele