Ultima oră
VIDEO | Real Madrid - Bayern Munchen 2-1. Remontada realizată de Joselu îi duce pe ”galactici” în finala Ligii Campionilor VIDEO | Real Madrid - Bayern Munchen 2-1. Remontada realizată de Joselu îi duce pe ”galactici” în finala Ligii Campionilor
Flacăra olimpică a ajuns în Franţa. Momente spectaculoase la Marsilia Flacăra olimpică a ajuns în Franţa. Momente spectaculoase la Marsilia
A jucat în semifinala ”UEFAntastică” şi acum a intrat în politică. Candidează pentru o funcţie importantă A jucat în semifinala ”UEFAntastică” şi acum a intrat în politică. Candidează pentru o funcţie importantă
”Este o listă mult mai lungă”. Denis Politic, dorit de o formaţie cu pretenţii din Superliga ”Este o listă mult mai lungă”. Denis Politic, dorit de o formaţie cu pretenţii din Superliga
Fiorentina, prima finalistă a Conference League. Italienii au trecut de Club Brugge Fiorentina, prima finalistă a Conference League. Italienii au trecut de Club Brugge
Jose Mourinho regretă că a refuzat să antreneze Portugalia. "Am făcut o greşeală" Jose Mourinho regretă că a refuzat să antreneze Portugalia. "Am făcut o greşeală"

VIDEO | Eugen Neagoe a răbufnit! ”E o ruşine tot ce s-a întâmplat după minutul 70”

U Cluj Publicat de Daian Cutu pe 31 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38242/20841100/2/neagoe.jpg

Rapid a învins pe teren propriu, formaţia Universitatea Cluj, scor 2-1, într-un meci contând pentru etapa a opta din Superligă.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Dugandzic, din penalty, în minutul 80. Arbitrul Găman a dictat lovitura de pedeapsă pentru un henţ al lui Ispas. Cu 18 puncte şi un meci mai mult disputat, Rapid se află pe primul loc în clasamentul Superligii.

Antrenorul Universităţii Cluj, Eugen Neagoe a criticat maniera de arbitraj şi a explicat că VAR-ul nu a dus la eliminarea erorilor.

 ”Sincer, nu aş vrea să jignesc pe nimeni, dar e o ruşine ce se întâmpklă, ba e VAR, ba nu e VAR, ba merge, ba nu merge. Probabil nu văd bine oamenii, dar eu când am văzut că am ceva probleme cu cititul, mai şi citim din când în când, mi-am luat ochelari.

Ei nici măcar la reluări nu văd dacă e penalty sau nu şi aici mă refer că poate a fost penalty în seara asta, nu am contestat, nu am revăzut faza, dar etapa trecută avem penalty clar.

Mai clar ca ăla şi al doilea cartonaş galben jucătorul respectiv de la Voluntari, Ricardinho, cine era, nu am văzut. Acel domn Coza care trebuia să vadă, că cei trei dormeau acolo, nu ştiu ce făceau, în cabina VAR, era VAR-ul nestins, azi a fost stins sau cum?

Ce să spună, e o ruşine tot ce s-a întâmplat după minutul 70, se aruncau prin careu să ceară penalty la fiecare fază, s-a văzut. Au avut primul şut în minutul 70, nu aveau niciun şut pe poartă până atunci.

Suntem unde suntem şi datorită nouă, dar e ruşinos. În seara asta a văzut VAR-ul, ce bine vede când vrea. Dar când nu vrea, nu mai vede. Henţ mai clar decât ăla. E o ruşine ce se întâmplă, dar nimeni nu ia vreo măsură. Se supără domnul Vassaras, păi supără-te. Dar oamenii ăşita aleargă, se bat, se antreneazăm, depun efort, dacă tot merită, dă penalty.

Aveam două puncte în plus, poate că aveam altă atitudine în seara asta, cu toate că băieţii au făcut un joc bun. Ce să facem cu VAR-ul dacă la fiecare etapă sunt greşeli? Una după alta.

Nu am văzut în niciun campionat din lume să analizezi 10 minute o fază. Trebuie să dăm telefon la FIFA, la UEFA să îi întrebăm dacă e penalty sau nu? Dacă aşa se procedează şi aşa e corect, mergem tot aşa, totul va fi bine”
, a explicat Neagoe, la finele partidei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

U Cluj

Ultimele articole Toate articolele