Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | Eugen Neagoe l-a urecheat pe Dică pentru gestul de la finalul meciului. ”Nu mi se pare normal, nu se procedează de maniera asta”

U Cluj Publicat de Ovidiu Neacşu pe 31 oct 2022
mail-share icon Email

Echipa Universitatea Cluj a învins luni seara, pe teren propriu, echipa FCSB, scor 2-1, în ultimul meci al etapei a 16-a din Superligă.

Eugen Neagoe, antrenorul echipei Universitatea Cluj, crede că formaţia sa a dominat clar meciul de luni seara, cu FCSB, câştigat cu scorul de 2-1. Neagoe spune că Universitatea putea marca şi cinci goluri.

”Cred că a fost un arbitraj impecabil chiar dacă am avut eliminarea acea. A fost o greşeală mare a căpitanului nostru, dar am dat dovadă de mare caracter. Am făcut un joc aproape de perfecţiune. Până la eliminare am controlat în totalitate jocul.

Nu şi-au creat nici o ocazie, deşi au jucători foarte valoroşi. În această seară puteam marca cu uşurinţă cinci goluri, dacă mă gândesc la ocaziile pe care le-am avut. L-am folosit pe Thiam ca atacant central pentru prima oară, ştiind că fundaşii centrali ai FCSB-ului sunt mai lenţi, mai greoi.

Sunt mulţumit de jucătorii mei şi o să încerc ca Universitatea Cluj să arate din ce în ce mai bine. Promit lucrul ăsta. Eu cred că în momentul ăsta ar fi trebuit să avem 22 de puncte, fără modestie", a spus el.

Neagoe a comentat şi despre faptul că Nicolae Dică nu a dat mâna cu el la finalul meciului. "În această seară antrenorul FCSB-ului a plecat de pe bancă fără să salute şi nu mi se pare normal, nu se procedează de maniera asta, din punctul meu de vedere”,  a declarat Eugen Neagoe.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

U Cluj

Ultimele articole Toate articolele