Ultima oră
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare
Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul
Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”
Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona” Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona”

VIDEO | Eugen Neagoe, optimist după victoria cu CFR Cluj. ”Dacă vom juca aşa şi la meciurile următoare nu vom avea probleme”

CS Universitatea Craiova Publicat pe 11 feb 2023
mail-share icon Email

Eugen Neagoe a fost extrem de mulţumit de jocul echipei sale, care s-a impus în faţa CFR-ului cu scorul de 2-0. 

Antrenorul oltenilor a ţinut să îşi laude jucătorii după victoria în derby-ul cu ardelenii şi nu îşi arogă meritele pentru succesul din această seară, cu toate că schimbările pe care le-a făcut în repriza a doua au îmbunătăţit jocul echipei sale.

”Au meritat. Au făcut un joc bun. Am fost foarte mulţumit. Am început jocul cu o atitudine şi o agresiune pe care nu am avut-o cu Botoşani şi Farul Constanţa. Am făcut şi multe schimbări. Băieţii au înţeles, chiar dacă am jucat împotriva unei echipe puternice. Cred că mai puteam marca.

Nu trebuie să mă felicit. Băieţii merită felicitări. Tot ce s-a întâmplat pe teren am lucrat. Creţu şi Nistor sunt doi jucători valoroşi. În această seară am ales să începem cu alţi jucători. Toţi merită felicitări, inclusiv cei care nu au intrat.

Nu am realizat nimic, e o victorie importantă, dar trebuie să rămânem la fel de concentraţi. Dacă vom juca aşa şi la meciurile următoare nu vom avea probleme. Asta ne-a lipsit.”, a decalrat după meci Eugen Neagoe.

Andrei Ivan, despre faza primului gol, la care CFR Cluj a fost surprinsă ”Am lucrat de dimineaţă cu Mister”

Universitatea Craiova a învins sâmbătă seara, pe teren propriu, scor 2-0, formaţia CFR Cluj, într-un meci din etapa a 25-a a Superligii.

Andrei Ivan, atacantul Universităţii Craiova, care a marcat golurile victoriei pentru olteni, a recunoscut că a lucrat de mai multe ori schema de la lovitura liberă. El a fost extrem de mulţumit de prestaţia echipei.

”Un meci bun, nu am mai făcut greşeli. O primă repriză, în care am avut ocazii şi noi şi CFR. În a doua repriză am marcat şi am luat trei puncte. Am lucrat de dimineaţă cu Mister să îmi aşeze Cîmpanu.

Am avut două meciuri în care nu ne-a ieşit nimic. Cu Farul puteam scoate şi un egal pe final. Contează că ne-am motivat azi şi am câştigat. E un campionat foarte strâns, suntem apropiate. Vedem ce va face şi FCSB cu Voluntari. Va fi un drum foarte lung.

Mister a făcut multe schimbări faţă de meciul cu Farul. Cei pe care i-a băgat au intrat bine în teren, Markovic şi Cîmpanu. Au meritat să joace. Jucăm pentru Craiova, pentru suporteri”, a spus Andrei Ivan la finalul meciului.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri