Ultima oră
Anamaria Prodan, dornică să îl ajute pe selecţioner! ”Eu cu drag o să-i fac propuneri” Anamaria Prodan, dornică să îl ajute pe selecţioner! ”Eu cu drag o să-i fac propuneri”
Adrian Cojocaru arbitrează meciul Universitatea Craiova - FC Voluntari, de luni, din Superligă Adrian Cojocaru arbitrează meciul Universitatea Craiova - FC Voluntari, de luni, din Superligă
Alberth Elis a fost operat la cap, dar starea atacantului rămâne gravă Alberth Elis a fost operat la cap, dar starea atacantului rămâne gravă
Rică Neaga l-a ”înţepat” pe Florin Talpan! ”Cred că era prin lojă” Rică Neaga l-a ”înţepat” pe Florin Talpan! ”Cred că era prin lojă”
Pep Guardiola şi-a lăudat elevii după victoria chinuită cu Bournemouth Pep Guardiola şi-a lăudat elevii după victoria chinuită cu Bournemouth
Ovidiu Herea a reacţionat după ce a văzut gestul galeriei Rapidului! ”Chiar nu înţeleg” Ovidiu Herea a reacţionat după ce a văzut gestul galeriei Rapidului! ”Chiar nu înţeleg”

VIDEO EXCLUSIV ǀ Adrian Cristea surprinde! Cine este cel mai bun fotbalist cu care a jucat ”Prinţul”

Petrolul Ploiești Publicat pe 5 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39486/21116115/1/screenshot-170.png

Fostul fotbalist Adrian Cristea, în prezent analist Prima Sport, a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Gicu Grozav, ajuns la golul cu numărul 10 în actualul sezon din Superliga României, după reuşita contra Chindiei Târgovişte (meci câştigat cu 2-1 de ”lupii galbeni”).

Gicu Grozav, elogiat de Adrian Cristea

”Prinţul” a spus că îl consideră pe Grozav cel mai bun fotbalist cu care a jucat alături şi îl vede pe fostul său coechipier de la ”U” Cluj şi Petrolul Ploieşti o variantă pentru echipa naţională.

”Mie îmi place Gicu Grozav. Am fost coleg cu el şi la U Cluj, şi la Petrolul. E un jucător bun, cu calităţi extraordinare. Trebuie să aibă mediul potrivit şi să ştii cum să vorbeşti cu el. E mai sensibil aşa, dar ca şi calităţi individuale este cel mai bun cu care ma jucat. Zic aşa acum, poate nu îmi vine altul acum în minte. Dar luat individual, ca şi calităţi...avea cam de toate.

Trebuie să fie în mediul lui, trebuie să ştii cum să vorbeşti cu el, cum să îl motivezi. Trebuie să îi dai libertatea aia, să fie lăsat să se exprime în teren. (n.r.- dacă poate veni la naţională Gicu Grozav). De ce nu? Cred că orice jucător bun e în vederile selecţionerului!”, a declarat Adrian Cristea, în cadrul emisiunii Fotbal Show.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri