Ultima oră
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”
O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului

VIDEO EXCLUSIV | Adrian Mazilu, un nou ”produs” de la Hagi care va ajunge în curtea lui Gigi Becali? ”E mai inteligent decât Octavian Popescu!”

Farul Constanta Publicat pe 1 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/21036898/1/befunky-collage-8.jpg

Echipa Farul Constanţa a învins marţi seara, pe teren propriu, scor 2-0, formaţia Sepsi Sf. Gheorghe, într-un meci al etapei a 28-a din Superliga.

Farul a deschis scorul în minutul 22, prin Băluţă, gol validat după analiza sistemului VAR. Prima repriză, dominată copios de gazde, s-a încheiat cu golul de 2-0, înscris de tânărul Adrian Mazilu, după o pătrundere şi un şut plasat.

Farul a avut un gol anulat, în minutul 59, când David Kiki a înscris spectaculos, dar analiza VAR a relevat că faza pornise dintr-o poziţie de ofsaid. Farul s-a impus cu 2-0, după un meci în care oaspeţii nu au putut emite pretenţii, evoluând foarte defensiv.

Adrian Mazilu este noul puşti care promite să facă senzaţie în SuperLiga României, lansat de Gică Hagi. Vârful are doar 17 ani, dar deja impresionează, după ce în cele 10 meciuri din acest sezon a marcat 4 goluri. 

În direct la Prima Sport, Ionuţ Rada şi jurnalistul Cătălin Berindean l-au analizat pe tânărul jucător. Mazilu a fost comparat cu Octavian Popescu de la FCSB, care are un sezon mai slab. 

”Un jucător complet. Are o tehnică bună, are execuţie. E stângaci. Ştim că ei sunt căutaţi. Are talie. La 17 ani, 2-3 ani dacă şi fizic creşte, tactic, chiar ar putea să fie un produs de export. Se anunţă un jucător de mare potenţial. E bine să îl lăsăm. Să nu îl luăm cu ofertele”, a spus Ionuţ Rada, la Prima Sport. 

”E mai inteligent decât Octavian Popescu!”

”Mi se pare că faţă de Octavian Popescu este mai inteligent. Nu l-am auzit vorbind, dar din joc, îmi pare mai inteligent decât Popescu. E mai inteligent. Se vede... îşi caută spaţiile. Nu intră cu capul cum face Popescu în spaţiile aglomerate când numai el ştie ce face acolo”, a spus jurnalistul Cătălin Berindean, la Prima Sport. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele