Ultima oră
Lovitură de proporţii în Formula 1! Carlos Sainz, dorit de rivala celor de la Ferrari Lovitură de proporţii în Formula 1! Carlos Sainz, dorit de rivala celor de la Ferrari
Gabriela Ruse s-a calificat în sferturile de finală la Rouen. A trecut de o jucătoare mult mai bine clasată în ierarhia WTA Gabriela Ruse s-a calificat în sferturile de finală la Rouen. A trecut de o jucătoare mult mai bine clasată în ierarhia WTA
VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj 1-0, în direct la Prima Sport 1! Cisse deschide scorul VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj 1-0, în direct la Prima Sport 1! Cisse deschide scorul
Antrenorul momentului în România, ofertat din Superliga. „Ştiu că mai am lucruri de oferit” | EXCLUSIV VIDEO Antrenorul momentului în România, ofertat din Superliga. „Ştiu că mai am lucruri de oferit” | EXCLUSIV VIDEO
România şi-a aflat adversarele din grupele europeanului de handbal feminin România şi-a aflat adversarele din grupele europeanului de handbal feminin
Louis Munteanu, drum liber către FCSB? Anunţul momentului: „Cu siguranţă” Louis Munteanu, drum liber către FCSB? Anunţul momentului: „Cu siguranţă”

VIDEO EXCLUSIV | Adrian Mititelu a ”spart banca” pentru meciul cu Sepsi. Primele imense pe care le va oferi jucătorilor dacă se califică în play-off: ”Cea mai mică e de 5 mii de euro!”

FC U Craiova 1948 Publicat pe 16 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/21060992/1/mit.jpg

Confruntarea dintre cele două echipe va avea loc, joi, de la ora 21:00, şi va fi în direct pe Prima Sport 1 şi online, pe PrimaPlay.ro. De asemenea, meciul va putea fi urmărit în format video-text pe Primasport.ro. 

Astfel, poziţia a 6-a din play-off, care se dispută în mod direct între Sepsi şi FC U Craiova, va fi stabilită pe teren, la Sfântu Gheorghe. 

Înainte de meci, Adrian Mititelu a avut o intervenţie telefonică în direct la Prima Sport. Patronul oltenilor a dezvăluit că a discutat cu cei de la Sepsi. Omul de afaceri nu a vrut să discute despre meciul trecut care a fost oprit. 

”Am puţine emoţii, dar am o siguranţă pe mine. Sunt foarte optimist. Eu voiam să ajungem în play-off mult mai uşor, dar asta este.

Sepsi este o echipă la fel de bună ca şi noi. Nu ar fi un sezon ratat dacă nu am intra în play-off. Nu am uitat de unde am plecat.

Oricum, anul trecut sunt sigur că ne vom califica fără probleme. Nu mai vreau să discut despre meciul trecut cu incidente. Noi avem dorinţă. Orice e posibil. 

Este un bonus pentru a ridica echipa. Fiecare are câte o sumă. Cea mai mică este de 5 mii de euro. Sunt şi câţiva care au 16 mii de euro”, a spus Adrian Mititelu, la Prima Sport. 

mail-share icon Email
viewscnt