Ultima oră
Fotbalistul de 750.000 de euro, la FCSB? UPDATE: Reacţia fotbalistului Robert Ivanov, după ce a semnat rezilierea Fotbalistul de 750.000 de euro, la FCSB? UPDATE: Reacţia fotbalistului Robert Ivanov, după ce a semnat rezilierea
VIDEO | Zlatan Ibrahimovic, antrenor după ce şi-a anunţat retragerea? Răspunsul clar oferit de suedez: ”Nu vă părăsesc!” VIDEO | Zlatan Ibrahimovic, antrenor după ce şi-a anunţat retragerea? Răspunsul clar oferit de suedez: ”Nu vă părăsesc!”
BREAKING NEWS | Tatăl lui Messi a făcut anunţul după despărţirea de PSG. Primele negocieri! ”Reprezintă o opţiune, fără dubii” BREAKING NEWS | Tatăl lui Messi a făcut anunţul după despărţirea de PSG. Primele negocieri! ”Reprezintă o opţiune, fără dubii”
Mesajul selecţionerului Edward Iordănescu la reunirea lotului României: ”Avem în faţă o provocare dificilă!” Mesajul selecţionerului Edward Iordănescu la reunirea lotului României: ”Avem în faţă o provocare dificilă!”
Daria Kasatkina a plecat cu un gust amar de la Roland Garros! Reacţia sportivei din Rusia, după eşecul cu Elina Svitolina
Daria Kasatkina a plecat cu un gust amar de la Roland Garros! Reacţia sportivei din Rusia, după eşecul cu Elina Svitolina
FCSB încercă o lovitură pe piaţa de mercato! Jucătorul cere un salariu mare, dar va veni la discuţii! FCSB încercă o lovitură pe piaţa de mercato! Jucătorul cere un salariu mare, dar va veni la discuţii!

VIDEO EXCLUSIV ǀ Adrian Mititelu garantează că Sepsi – FC ”U” Craiova se va rejuca! Noua problemă a oltenilor

Sepsi OSK Publicat pe 4 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/21042532/1/sepsi-osk-sfantu-gheorghe-u-craiova-1948-superliga-superbet-29-01-2023-1.jpg

Adrian Mititelu, patronul formaţiei FC ”U” Craiova, este convins că echipa sa nu va pierde, în cele din urmă, la masa verde meciul cu Sepsi, care se va rejuca.

Finanţatorul oltenilor susţine că în cazuri similare din Franţa, Germania sau Belgia nu s-a hotărât ca vreo grupare să piardă la scor de neprezentare, ceea ce îl face să fie optimist în speţa grupării pe care o conduce.

Argumentele lui Adrian Mititelu

Mititelu a spus, de asemenea, că problema principală la FC ”U” Craiova este reprezentată de numeroasele accidentări, nu de emoţiile unui eşec definitiv la masa verde cu Sepsi.

”Amânarea n-are nicio legătură cu decizia. Eu am fost la şedinţa respectivă. Am depus foarte multe acte, am depus în primul rând jurisprudenţă, adică ce s-a întâmplat în alte ţări când au avut loc evenimente cu caracter rasist. Nu vorbim de xenofobie că nu am identificat până acuma niciun meci pe teritoriul Uniunii Europene în care să fie problemă cu xenofobia, dar am mers pe rasism.

Şi avem 2-3 decizii de acum un an în care ţări mult mai avansate decât noi din toate punctele de vedere au luat decizii cu privire la evenimente mult mai grave decât al nostru. Şi am vrut să arătăm că acolo nu se judecă după FIFA, după nimeni. Acolo se judecă după regulamentul ligii din Franţa, după regulamentul ligii din Germania, ligii din Belgia.

Nu au nicio treabă cu FIFA, cu găselniţa de la noi. Şi să vedeţi acolo pentru fapte mult mai grave ce sancţiuni s-au dat, în niciun caz nu s-a dispus pierderea meciului prin forfait şi la toate meciurile, ci toate meciurile s-au rejucat.

Şi atenţie! În acele sentinţe se face referire la alte evenimente, deci la o jurisprudenţă din care rezultă clar că nu există un meci pe teritoriul Uniunii Europene intercluburi în care să se fi luat decizia ca una dintre echipe să piardă cu 3-0. Eu sunt foarte optimist că vom rejuca meciul cu Sepsi. Problema este alta! Noi avem foarte mulţi titulari lipsă. Problema noastră nu mai este legată de decizia din apel sau recurs de la Federaţie.”, a declarat Adrian Mititelu, patronul formaţiei FC ”U” Craiova, pentru Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele