Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

VIDEO EXCLUSIV | Alexandru Păun, despre cel mai greu moment al sezonului: ”Nu am putut să dorm după acel meci”

CFR Cluj Publicat pe 20 mai 2022
mail-share icon Email

Alexandru Păun a vorbit, într-un interviu pentru Prima Sport, despre cele mai grele momente ale acestui sezon de Casa Liga 1, în care CFR Cluj s-a încoronat din nou campioana României. Mijlocaşul ardelenilor, în vârstă de 27 de ani, a spus că, de departe, cel mai dificil moment a fost cel din ultima etapă a turului play-off-ului, atunci când FCSB s-a impus cu 1-0 în Gruia.

Păun a declarat acum, la rece, că nu a putut să doarmă în noaptea de după partida cu FCSB şi că s-a gândit la ce era mai rău, la faptul că echipa sa putea pierde campionatul, chiar dacă a intrat în play-off cu un avans destul de important faţă de formaţia pregătită de Toni Petrea.

Când a câştigat FCSB cu 1-0 aici, la Cluj, cred că a fost cel mai greu moment din acest sezon. Nu am putut să dorm după acel meci, m-am tot gândit la ce s-a întâmplat, rămăseseră două puncte între noi şi ei şi se putea întâmpla orice în ultimele etape.

Mă gândeam că eram proşti, ăsta e cuvântul, dacă pierdeam titlul, la ce avans am avut faţă de FCSB. Eram proştii proştilor dacă pierdeam campionatul”, a declarat Păun într-un interviu pentru Prima Sport.

Criticile l-au făcut pe Dan Petrescu să răbufnească: ”Primesc sfaturi de la antrenori care n-au făcut nimic în Liga 1

Criticile primite din toate părţile l-au făcut pe Dan Petrescu să reacţioneze. Antrenorul CFR-ului nu înţelege de unde vin toate cuvintele urâte în dreptul său, scoţând în evidenţă că a făcut numai bine fotbalului românesc, atât prin evoluţiile de la echipa naţională, cât şi prin evoluţiile de la echipele din afara României.

Petrescu s-a luat şi de analiştii TV care au încercat să activeze ca antrenori dar care n-au avut mare succes. Le-a dat peste nas acestora, spunând că nu au ajuns şi nu vor ajunge la nivelul pe care l-a atins el ca tehnician.

S-a întrecut măsura, am fost criticat. Mi-am făcut datoria faţă de ţară ca jucător, am scos lumea pe străzi, am jucat la Chelsea. Ca antrenor, pe unde am fost mi-am făcut datoria, dar niciodată nu am fost apreciat la adevărat mea valoare. E normal să fii criticat, dar la mine s-a depăşit limita. Au fost foarte mulţi oameni pe care i-am ajutat, dar acum mă critică.

Am început să primesc sfaturi de la antrenori care n-au făcut nimic în Liga 1 şi asta m-a deranjat. Până la urmă, am câştigat iar campionatul. Parcă anul acesta am fost mai mult apreciat la Cluj. Nu ar fi corect să dispară criticile, dar să fie constructive.

Nu trebuie să jigneşti omul, echipa, că joacă nu ştiu ce fotbal”, a declarat Dan Petrescu într-un interviu pentru Prima Sport.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele