Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO EXCLUSIV | Banciu, opinie în stilul propriu: "Cât timp fraierul de Gigi Becali e patron la FCSB, cu bisericile lui, titlurile vor merge la CFR!"

Emisiuni Publicat pe 16 mai 2022
mail-share icon Email


Câştigarea celui de-al cincilea titlu consecutiv de către CFR Cluj a atras şi o reacţie marcă înregistrată din partea lui Radu Banciu. Realizatorul emisiunii Fotbal All Inclusive de pe Prima Sport 1 consideră că ardelenii nu vor avea probleme în a continua hegemonia din Casa Liga 1, atât timp cât Gigi Becali continuă să pună în practică la FCSB practicile de până acum.
Unul dintre cei mai vechi contestatari ai omului de afaceri care finanţează veşnica vicecampioană a campionatului intern, Banciu vede un orizont dominant pentru CFR Cluj, pe care o pune în aceeaşi categorie cu Bayern Munchen şi Juventus, marile cluburi care, mulţi ani, au pus monopol pe titlurile din Germania, respectiv Italia. Iar argumentul lui Banciu e legat, mai degrabă, de haosul de la FCSB, unde lipsa unui antrenor experimentat, cu libertate tehnico-tactică, a dus la un context favorabil pentru CFR:
 
"Finalul campionatului nostru...O imensă tărăşenie! E acelaşi de cinci ani. CFR mai are puţin şi egalează pe Bayern şi Juventus la numărul de titluri consecutive. Până nu vor forţa o Superligă în Balcani sau în Centrul Europei, până atunci CFR nu va avea probleme cu câştigarea campionatului. Mai pe româneşte, cât timp fraierul de Gigi Becali e patron la FCSB, cu bisericile lui, titlurile vor merge la CFR!", a spus Banciu, în stitlul caracteristic, în ediţia de luni a emisiunii Fotbal All Inclusive.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele