Ultima oră
O nenorocire nu vine niciodată singură! Fratele unui star din NBA a fost suspendat pe viaţă, iar altul a fost condamnat la închisoare cu executare O nenorocire nu vine niciodată singură! Fratele unui star din NBA a fost suspendat pe viaţă, iar altul a fost condamnat la închisoare cu executare
Revenire de senzaţie în Superligă? Declaraţia dată de fostul jucător din Gruia Revenire de senzaţie în Superligă? Declaraţia dată de fostul jucător din Gruia
Gabi Tamaş revine pe teren Gabi Tamaş revine pe teren
NEWS ALERT | Lovitură grea încasată de CFR Cluj! Un titular s-a "rupt" şi ratează derby-ul cu Universitatea Craiova NEWS ALERT | Lovitură grea încasată de CFR Cluj! Un titular s-a "rupt" şi ratează derby-ul cu Universitatea Craiova
Ciprian Marica a numit atacantul care nu are voie să lipsească de la Campionatul European! "Este cel mai în formă" Ciprian Marica a numit atacantul care nu are voie să lipsească de la Campionatul European! "Este cel mai în formă"
VIDEO | Madison Square Garden s-a cutremurat! Final nebun în meciul câştigat de New York Knicks împotriva Philadelphiei 76ers VIDEO | Madison Square Garden s-a cutremurat! Final nebun în meciul câştigat de New York Knicks împotriva Philadelphiei 76ers

VIDEO EXCLUSIV ǀ Caracterizarea făcută de analiştii Prima Sport lui Valentin Ţicu, căpitanul Petrolului, dorit de Gent: ”Foarte promiţător!”

Petrolul Ploiești Publicat pe 19 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39486/21130096/2/chindia-targoviste-petrolul-ploiesti-play-out-superliga-superbet-5-05-2023.jpg

Valentin Ţicu (22 de ani), fundaşul stânga al Petrolului Ploieşti şi căpitanul echipei prahovene, ar fi stârnit interesul formaţiei Gent din prima ligă belgiană. Conducerea ”lupilor galbeni” solicită 500.000 de euro pentru a renunţa la serviciile lui Ţicu, conform GSP.

Ionuţ Rada, analistul emisiunii Fotbal Show, consideră că transferul lui Ţicu s-ar putea realiza, chiar dacă prima ligă belgiană este un campionat dificil.

Laude pentru Ţicu din partea specialiştilor Prima Sport 

”Nu ştiu dacă sunt adevărate aceste zvonuri. E un campionat dificil. Dacă ar ajunge acolo, m-aş bucura pentru el să facă pasul în afara şi nu la o echipă din România. La un moment dat vedeam că şi-l dorea Craiova. Totuşi, are 22 de ani, ar putea, este căpitanul echipei.”, a declarat Ionuţ Rada pentru Prima Sport.

La rândul său, Răzvan Pleşca l-a lăudat pe Ţicu, pe care îl consideră un jucător de viitor pentru echipa naţională, însă a pus la îndoială veridicitatea ştirii despre transfer.

”Foarte promiţător Ţicu. El şi Opruţ sunt nişte soluţii de perspectivă pentru viitorul naţionalei. Asta cu emisarii de afară nu o cred. De ce ar veni la Piteşti, când pot veni la Campionatul European (n.r.- de tineret), a adăugat Pleşca.  

Un gol şi două pase de gol a reuşit Valentin Ţicu în actualul sezon al Superligii pentru Petrolul Ploieşti în 38 de apariţii.

Sursa foto: Sport Pictures 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri