Ultima oră
VIDEO | Cupa României se vede la Prima Sport! Trei partide se joacă miercuri, de la ora 19:00 VIDEO | Cupa României se vede la Prima Sport! Trei partide se joacă miercuri, de la ora 19:00
Atanas Trică, mesaj superb pentru fanii Craiovei după calificarea din Cupa României: ”Trebuie să ne batem la titlu!”

Atanas Trică, mesaj superb pentru fanii Craiovei după calificarea din Cupa României: ”Trebuie să ne batem la titlu!”
”Am încredere în jucătoarele mele”. Reacţia lui Florentin Pera, după eşecul drastic aplicat de Danemarca ”Am încredere în jucătoarele mele”. Reacţia lui Florentin Pera, după eşecul drastic aplicat de Danemarca
Marin Dună s-a enervat după ce FC Voluntari s-a calificat în ”sferturile” Cupei României: ”Numai cu un joc de fotbal nu a semănat!” Marin Dună s-a enervat după ce FC Voluntari s-a calificat în ”sferturile” Cupei României: ”Numai cu un joc de fotbal nu a semănat!”
VIDEO ǀ Sporting Lisabona - CSM Constanţa 34-28. Lusitanii răzbună eşecul din tur VIDEO ǀ Sporting Lisabona - CSM Constanţa 34-28. Lusitanii răzbună eşecul din tur
Anghel Iordănescu ştie cine a fost liderul echipei naţionale în preliminariile pentru EURO 2024 Anghel Iordănescu ştie cine a fost liderul echipei naţionale în preliminariile pentru EURO 2024

VIDEO EXCLUSIV ǀ Caracterizarea făcută de analiştii Prima Sport lui Valentin Ţicu, căpitanul Petrolului, dorit de Gent: ”Foarte promiţător!”

Petrolul Ploiești Publicat pe 19 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39486/21130096/2/chindia-targoviste-petrolul-ploiesti-play-out-superliga-superbet-5-05-2023.jpg

Valentin Ţicu (22 de ani), fundaşul stânga al Petrolului Ploieşti şi căpitanul echipei prahovene, ar fi stârnit interesul formaţiei Gent din prima ligă belgiană. Conducerea ”lupilor galbeni” solicită 500.000 de euro pentru a renunţa la serviciile lui Ţicu, conform GSP.

Ionuţ Rada, analistul emisiunii Fotbal Show, consideră că transferul lui Ţicu s-ar putea realiza, chiar dacă prima ligă belgiană este un campionat dificil.

Laude pentru Ţicu din partea specialiştilor Prima Sport 

”Nu ştiu dacă sunt adevărate aceste zvonuri. E un campionat dificil. Dacă ar ajunge acolo, m-aş bucura pentru el să facă pasul în afara şi nu la o echipă din România. La un moment dat vedeam că şi-l dorea Craiova. Totuşi, are 22 de ani, ar putea, este căpitanul echipei.”, a declarat Ionuţ Rada pentru Prima Sport.

La rândul său, Răzvan Pleşca l-a lăudat pe Ţicu, pe care îl consideră un jucător de viitor pentru echipa naţională, însă a pus la îndoială veridicitatea ştirii despre transfer.

”Foarte promiţător Ţicu. El şi Opruţ sunt nişte soluţii de perspectivă pentru viitorul naţionalei. Asta cu emisarii de afară nu o cred. De ce ar veni la Piteşti, când pot veni la Campionatul European (n.r.- de tineret), a adăugat Pleşca.  

Un gol şi două pase de gol a reuşit Valentin Ţicu în actualul sezon al Superligii pentru Petrolul Ploieşti în 38 de apariţii.

Sursa foto: Sport Pictures 

mail-share icon Email
viewscnt