Ultima oră
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start! VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start!
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”
O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii
Mai este "U" echipa Clujului? Medii surprinzătoare de spectatori la meciurile celor două rivale Mai este "U" echipa Clujului? Medii surprinzătoare de spectatori la meciurile celor două rivale

VIDEO EXCLUSIV ǀ Ce a avut în plus CFR Cluj faţă de FCSB? Ioan Ovidiu Sabău a spus lucrurilor pe nume

FCSB Publicat pe 16 dec 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20953932/2/fcsb-cfr-cluj-superliga-superbet-15-12-2022.jpg

Ioan Ovidiu Sabău a spus lucrurilor pe nume după ce şirul de cinci victorii consecutive al FCSB a fost întrerupt chiar de către CFR Cluj, marea rivală a ”roş-albaştrilor” în lupta pentru titlu din ultimii ani.

Analistul Prima Sport consideră că diferenţa dintre succes şi victorie a fost oferită de faptul că CFR Cluj a avut în persoana lui Dan Petrescu un antrenor în adevăratul sens al cuvântului.

”Ce a avut în plus? A avut un antrenor, a avut o echipă cu mare experienţă, echipă mai bine pregătită din punct de vedere tactic, fizic, aşezată mult mai bine în teren.

Ştie să joace astfel de jocuri, având maturitate, jucând multe meciuri la nivelul acesta şi în cupele europene, o echipă echilibrată. Dan Petrescu, la experienţa lui, ştie să gestioneze astfel de momente.”, a explicat Ioan Ovidiu Sabău, în cadrul emisiunii Fotbal Show.

CFR Cluj a învins, joi seară, în deplasare, cu scorul de 1-0, FCSB, într-un meci restant din etapa a noua a Superligii.

Partida ar fi trebuit să se dispute în septembrie, dar a fost amânată, cele două echipe fiind angrenate atunci în Conference League. A marcat Janga, în minutul 69.

În clasamentul Superligii conduce Farul Constanţa, cu 44 de puncte, la egalitate cu CFR Cluj, care este pe locul doi. Poziţia a treia este ocupată de FC Rapid – 37 de puncte. FCSB este pe patru, cu 35 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele