Ultima oră
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”
Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX
ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj
VIDEO | FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Sibienii pot rămâne lideri în play-out VIDEO | FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Sibienii pot rămâne lideri în play-out
VIDEO | Farul - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Clujenii nu îşi permit paşi greşiţi pentru lupta la locul 2 VIDEO | Farul - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Clujenii nu îşi permit paşi greşiţi pentru lupta la locul 2
Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League

VIDEO EXCLUSIV | CFR Cluj, avertizată înainte de partida cu U Cluj: ”Cu Sabău au ajuns la nivel de play-off. Au o singură eroare!”

CFR Cluj Publicat pe 7 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21046206/2/sepsi-osk-sfantu-gheorghe-cfr-1907-cluj-superliga-superbet-06-03-2023.jpg

Echipa Sepsi Sf. Gheorghe a încheiat la egalitate luni, pe teren propriu, scor 2-2, cu formaţia CFR Cluj, în ultimul meci al etapei a 29-a din Superliga.

Sepsi a deschis scorul în minutul 10, când Mark Tamas a înscris cu o lovitură de cap la faza fixă executată de Ştefănescu. Oaspeţii au egalat în minutul 32, la cornerul lui Deac fructificat de Yuri. După numai patru minute, CFR a trecut în avantaj prin golul reuşit de Janga. Gazdele au marcat golul egalizator în minutul 73, când a înscris Safranko.

După meci, Cristi Dulca a vorbit despre următorul meci al CFR-ului. Echipa lui Dan Petrescu se va înfrunta în derby-ul oraşului cu U Cluj. Alături de Nuluţu Sabău, clubul a renăscut şi a arătat o cu totul altă atitudine. 

Cristi Dulca consideră că echipa CFR nu avea un meci simplu cu cei de la U Cluj. De asemenea, el a scos în evidenţă schimbările pe care le-a produs Ioan Ovidiu Sabău pe Cluj Arena. 

”Cu Sabău au ajuns la nivel de play-off. Au o singură eroare!”

”La cum arată Universitatea Cluj la ora actuală, cred că va fi un meci foarte important pentru ambele echipele. Eu văd U Cluj acum la un nivel de play-off.

Modul în care joacă, modul în care se apără, modul în care presează, cum tratează partida. Neluţu a schimbat total faţa acestei echipei, prin jocul prestat.

A avut o singură eroare cu Craiova. Are doar o înfrângere. Mie îmi place foarte mult cum joacă echipa”, a spus Cristi Dulca, la Prima Sport. 

CFR se află pe locul secund în clasament, cu 60 de puncte, la un punct în spatele liderului Farul, iar Sepsi este pe 6, ultimul loc care asigură prezenţa în play-off. Covăsnenii au 42 de puncte, cu două mai multe decât FC U Craiova 1948, ocupanta locului 7, şi ultima echipa calificată în play-off se va stabili în ultima etapă a sezonului regular.

mail-share icon Email
viewscnt

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele