Ultima oră
FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare
Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor! Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor!
Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească” Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească”
Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat” Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat”
Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”

VIDEO EXCLUSIV | CFR, lecţie de fair-play în derby-ul oraşului. Echipa lui Neluţu Varga le-a oferit 3000 de bilete suporterilor de la U Cluj: ”Este o formă de respect!”

CFR Cluj Publicat pe 13 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21055824/1/captura-ecran-680.png

Partida CFR Cluj - ”U” Cluj, ultima din runda a 30-a Superligii, va avea loc luni, de la ora 20:30, şi va putea fi vizionată în direct pe Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

CFR Cluj a ratat şansa de a urca pe primul loc în Superliga, după egalul făcut cu Sepsi în runda trecută. Ardelenii au depăşit perioada slabă, în care înregistraseră 2 insuccese consecutive şi au ajuns la patru meciuri fără înfrângere dintre care trei victorii şi un egal. 

De cealaltă parte, ”U” Cluj va lupta în play-out pentru a rămâne în prima ligă, dar nu e un adversar deloc uşor pentru trupa lui Dan Petrescu. ”Şepcile roşii” au reuşit surpriza etapa trecută şi s-au impus cu 2-0 în faţa Farului, ajungând la cinci meciuri consecutive fără înfrângere.

Conducerea celor de la CFR a decis să le ofere celor de la U Cluj 3 mii de bilete. Preşedintele celor de la CFR, Cristi Balaj, a explicat gestul făcut de echipa lui înainte de startul meciului. 

”Este o formă de respect!”

”Este o formă de respect. Pentru a învinge în sport, trebuie să îţi respecţi adversarul. Cum spunea şi finanţatorul echipei, acest meci se adresează tuturor iubitorilor de fotbal din oraşul Cluj-Napoca.

Sper că această rivalitate de la distanţă să se desfăşoare responsabil. Chiar dacă există această luptă de la distanţă între galerii, nu este neapărat problema noastră”, a spus Cristi Balaj, la Prima Sport. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele