Ultima oră
Adrian Mititelu Jr. a fost internat din nou! Adrian Mititelu Jr. a fost internat din nou!
Edi Iordănescu, afectat de accidentarea lui Moruţan! Mesajul postat de selecţioner Edi Iordănescu, afectat de accidentarea lui Moruţan! Mesajul postat de selecţioner
Fostul selecţioner, dorit antrenor de MM Stoica: ”L-aş alege pe el dintre toţi. Are caracter!” Fostul selecţioner, dorit antrenor de MM Stoica: ”L-aş alege pe el dintre toţi. Are caracter!”
Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri
Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii” Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii”
Carlos Tevez a fost internat Carlos Tevez a fost internat

VIDEO EXCLUSIV ǀ Cicâldău promite o altă faţă a echipei naţionale cu Bosnia Herţegovina. ”Am văzut şi am înţeles unde am greşit”

Echipa nationala Publicat de Daian Cutu pe 6 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20731914/1/cica-exclusiv.png

România dispută al doilea meci din actuala ediţie a Ligii Naţiunilor, în Bosnia şi Herţegovina. Partida este marţi, de la ora 21:45, live text pe primasport.ro. ”Tricolorii” sunt cu moralul la pământ, după eşecul cu Muntenegru, scor 2-0. Pe lângă rezultat, fotbaliştii noştri au făcut un joc modest, la capătul căruia au tras un singur şut pe poartă.

  • Meciurile din UEFA Nations League se văd pe canalele Prima Sport şi pe www.primaplay.ro

Alexandru Cicâldău a prefaţat partida de marţi şi a declarat că ”tricolorii” trebuie să treacă rapid peste eşecul împotriva muntenegrenilor, care a creat multe probleme în rândul vestiarului, dar şi al suporterilor, care au fost foarte dezamăgiţi de prestaţia românilor.

”Nu cred că ar fi prea multe de spus, am făcut un joc neplăcut, în care nu a ieşit nimic şi din această cauză a venit acest rezultat. (n.r despre critici) Trebuie să ne asumăm meciul care a trecut şi pe care l-am uitat, sunt critici, dar încercăm să trecem peste acest meci nereuşit să să schimbă faţa echipei naţionale.

Am văzut şi am înţeles unde am greşit. Fiecare jucător de la echipa naţională şi-a dorit şi îşi doreşte la fiecare meci, este oarecare presiune pe noi, dar această presiune trebuie să o transformăm într-o presiune constructivă. (n.r dacă ar fi vrut să fie titular) Asta nu depinde de mine, indiferent cât joc încerc să îmi ajut echipa”,
a spus Cicâldău, pentru Prima TV.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri