Ultima oră
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare
VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers
VIDEO | Orlando Magic a măcelărit-o pe Cleveland Cavaliers! Echipa din Florida reintră în serie VIDEO | Orlando Magic a măcelărit-o pe Cleveland Cavaliers! Echipa din Florida reintră în serie

VIDEO EXCLUSIV ǀ Cine sunt favoritele în meciurile de baraj FC Argeş – Dinamo şi UTA – Gloria Buzău. Opinia specialistului

FC Argeș Publicat pe 21 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/21131374/2/fc-arges-petrolul-ploiesti-play-out-superliga-superbet-19-05-2023.jpg

Vasile Miriuţă, fost jucător şi antrenor la Dinamo, este de părere că FC Argeş porneşte cu prima şansa la barajul de promovare/supravieţuire în Superliga României.

Totuşi, Miriuţă nu găseşte confruntarea dintre ”câinii roşii” şi ”alb-violeţi” la fel de dezechilibrată ca dubla dintre UTA şi Gloria Buzău. Tehnicianul susţine că şi Dinamo are şansa ei.

FC Argeş, favorită cu Dinamo

”Judecând pragmatic, cred că Argeşul are prima şansă datorită şi jucătorilor individual. Au 4-5 jucători buni de Divizia A.

Pe partea cealaltă, cred că UTA nu va avea probleme cu Buzău, cred că acolo e diferenţa mai mare mare de valoare. Dincoace se joacă!”, a declarat Vasile Miriuţă în exclusivitate pentru Prima Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Show.

Oţelul Galaţi a învins Unirea Dej, scor 1-0, şi a promovat direct în Superligă, în timp ce Dinamo Bucureşti, învinsă de Poli Iaşi, scor 4-1, va juca la barajul de promovare cu FC Argeş.

Poli Iaşi şi-a respectat blazonul de campioană a ligii secunde şi s-a impus cu Dinamo, scor 4-1. Oţelul revine în Superligă după 8 ani, în urma victoriei, scor 1-0, cu Unirea Deaj. Tot duminică, Steaua a învins Gloria Buzău, scor 4-2.

În clasament, Poli Iaşi a câştigat Liga 2, cu 60 de puncte, Steaua este pe 2, cu 52 de puncte, dar fără drept de promovare, iar Oţelul este pe 3, cu 49 de puncte.

Poli Iaşi şi Oţelul au promovat direct în Superligă, iar Dinamo, aflată pe locul 4, cu 46 de puncte, va juca barajul de promovare/retrogradare cu FC Argeş. Tot la barajul de promovare/retrogradare vor juca UTA Arad şi Gloria Buzău, locul 5 din Liga 2.

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele