Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

VIDEO EXCLUSIV | Cristi Balaj a anunţat două transferuri, chiar înainte de derby-ul cu FCSB. ”Ei respectă regula U-21”

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 23 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20568274/1/bc.jpg

FCSB şi CFR Cluj, cele mai puternice echipe din fotbalul românesc din ultimii 15 ani, se duelează în etapa a 22-a din Casa Liga 1. Meciul care poate decide campioana României este transmis în direct de către Look Sport+, astăzi, de la ora 20:00. Golurile, ratările, deciziile controversate de arbitraj ale brigăzii conduse de Sebastian Colţescu sau alte faze importante ale jocului vor fi redate în regim live video de către site-ul www.looksport.ro.

Preşedintele campioanei en-titre, Cristi Balaj a anunţat doi noi jucător ce vor evolua sub comanda lui Dan Petrescu, începând de săptămâna viitoare. Ardelenii aduc din Italia un portar şi un atacant, eligibili pentru regula U-21.

”Mai avem doi jucători care trebuie să vină, doi jucători care respectă regula U-21, un portar şi un atacant. Ei vin din Italia. Urmează ca săptămâna viitoare să se alăture echipei şi povara (n.r. cu privire la sumele care trebuiau plătite pentru salarii), efortul major a fost la reziliere. Au fost jucători de care nu am putut beneficia. Salariile erau mari, îi înţeleg şi pe jucători, lista era oarecum făcută şi în final am reuşit în mare parte să rezolvăm”, a spus Balaj, înainte de disputa cu FCSB, la microfonul Look Sport.

Dan Petrescu vrea să scape de emoţiile provocate de regula U21. ”Bursucul” se poate baza doar pe şase fotbalişti, din acest punct de vedere, la CFR Cluj: Raul Haiduc, Otto Hindrich, Alin Fica, Claudiu Petrila, Adrian Gîdea şi Răzvan Andronic.

Pe cine au pus ochii cei de la CFR

Răzvan Sava (19 ani), portar al echipei Primavera FC Torino şi al României U19, se află în negocieri avansate cu CFR, conform torinogranata.it. Mutarea se poate realiza curând, prima dată sub forma împrumutului.

Al doilea transfer se referă la Daniel Birligea (21 de ani). Atacantul evoluează în Serie C, la Teramo, şi a marcat cinci goluri într-un total de 19 apariţii oficiale. Rete8.it susţine că mutarea deja s-a concretizat, cu un contract valabil până în vara anului 2025. Teramo şi-a oprit 40 % din valoarea unui viitor transfer.



 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele