Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

VIDEO EXCLUSIV | Cristi Balaj, categoric în privinţa posibilelor eliminări de la CFR. ”Nu este suficient să curgă sânge, fotbalul este un sport de bărbaţi!”

CFR Cluj Publicat de Ovidiu Neacşu pe 18 oct 2022
mail-share icon Email

CFR Cluj a învins luni seara, pe teren propriu, formaţia Sepsi Sf. Gheorghe, scor 2-1, în ultimul meci al etapei a 14-a din Superligă. CFR a urcat pe locul 3 în clasament, cu 23 de puncte.

Partida a fost una încinsă şi au existat mai multe faze controversate, iar fostul central, Cristi Balaj, actualmente preşedintele clujenilor, a explicat cele trei intervenţii dure ale jucătorilor de la CFR, care puteau fi sancţionate cu cartonaş roşu. 

”Nu se dă cartonaş roşu când curge sânge în primul rând. Nu este suficient să curgă sânge, iar la folosirea braţului trebuie să fim foarte atenţi dacă vorbim de unealtă sau de armă. Unealtă este atunci când este un duel prelungit cu un adversar şi jucătorul încearcă să protejeze sau să se debaraseze de adversar şi duce mâna în spate, fără să aibă unghiul ascuţit. Dacă Kovacs ar fi dat cartonaş roşu nu ar fi putut fi contestată decizia.

Yuri ce a făcut? Are şi portarul mâna dusă spre Yuri? Să îl rugăm pe Yuri să sară mai puţin decât adversarul. Fotbalul este un sport de bărbaţi!

Deac chiar dacă este în cădere, în momentul în care simte că are piciorul pe adversar ridică imediat piciorul pentru a atenua contactul. Adversarul prin alunecarea pe care a efectuat-o s-a băgat exact sub Deac”, a explicat Cristi Balaj, preşedintele CFR-ului, în emisiunea Fotbal Show.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele