Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

VIDEO EXCLUSIV | Cristi Balaj i-a răspuns lui Daniel Niculae. ”La arbitraj am pretenţia că mă pricep mai bine”

CFR Cluj Publicat pe 6 feb 2023
mail-share icon Email

Daniel Niculae l-a criticat pe Cristi Balaj, după ce preşedintele lui CFR a vorbit despre anumite momente în care Rapidul a fost avantajată în acest sezon din SuperLiga.

Cristi Balaj, contactat telefonic în cadrul emisiunii Fotbal Show, de pe Prima Sport 1, i-a dat replica preşedintelui rapidului. Oficialul clubului ardelean a dat de înţeles că nu are o problemă cu Rapid, dar îşi menţine părerea legată de arbitrajul din meciul CFR-ului cu giuleştenii. 

”Nu vreau să comentez prea multe, din partea noastră există un respect pentru clubul Rapid. Luăm în calcul cel puţin cinci echipe, dar are şanse şi Sepsi acum, care se luptă la câştigarea campionatului. Se va înjumătăţi punctajul, deci din acest punct de vedere luăm în calcul orice club care se află pe primele cinci poziţii şi chiar şi pe Sepsi. 

Au o galerie minunată, dacă vorbeam despre Rapid priveam doar cu invidie şi soluţia nu este să nu mai fie sprijiniţi. Eu din momentul în care am fost consilierul ministrului sportului, ulterior şi am făcut parte din Comitetul Interministerial, care se ocupa, printre altele, de construirea stadionului ”Rapid” şi ne-am luptat ca să apară aceste investiţii. Dacă ar fi să dau timpul înapoi aş proceda la fel, pentru că mişcarea giuleşteană merită aşa ceva.

Că am făcut aluzie la arbitraje, sunt de notorietate greşelile care au fost făcute împotriva echipelor din Cluj, de arbitrii în meciurile Rapidului împotriva CFR-ului, de acasă şi în deplasare de la ”U” Cluj. Dacă s-a simţit jignit nu am nimic cu el, iar la arbitraj, când discutăm despre faze, am pretenţia că mă pricep mai bine.”, a declarat Cristi Balaj, în cadrul emisiunii Fotbal Show.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele