Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

VIDEO EXCLUSIV ǀ Dan Petrescu, în pericol de a fi demis de la CFR Cluj după umilinţa din Liga Campionilor

CFR Cluj Publicat pe 14 iul 2022
mail-share icon Email

Dan Petrescu va fi demis de la CFR Cluj în această noapte, după eliminarea ruşinoasă din Liga Campionilor! Jurnalistul Vlad Măcicăşan a făcut anunţul în emisiunea Fotbal Show, la câteva zeci de minute după finalul returului cu Pyunik Erevan.

Neluţu Varga, patronul CFR-ului, a fost un car de nervi la finalul partidei de miercuri seară, astfel că nu a stat la discuţii şi a decis, la cald, să-l demită pe Petrescu, confirmând astfel o ipoteză pe care fanii CFR-ului şi nu numai au avut-o imediat după ce Camora a ratat penalty-ul decisiv.

Dan Petrescu va fi demis, din sursele mele. Dan Petrescu va fi dat afară de la CFR Cluj, asta am reuşit să aflăm până acum, dar nu e ceva care să ne şocheze”, a spus jurnalistul, la Prima Sport 1, în emisiunea Fotbal Show.

Aşadar, echipa campioană a României se vede nevoită să caute antrenor încă din debutul sezonului, după două partide pierdute, meciul din Supercupa României cu Sepsi, dar şi această eliminare şocantă din Liga Campionilor.

Iată ce a declarat Dan Petrescu la interviuri, probabil neştiind dar intuind decizia lui Neluţu Varga:

Sunt foarte trist în seara asta şi cred că şi băieţii sunt la fel! Sunt supărat pentru că dacă la 1-0 mă gândeam că se mai poate întâmpla ceva, când conduceam cu 2-1 şi cu penalti ratat de ei nu credeam că armenii vor reveni în joc. I-am ajutat şi noi, pentru că băieţii mei s-au retras prea devreme în apărare, dar rezultatul din seara asta dovedeşte că fotbalul e imprevizibil!

Ziua de azi nu mi-a plăcut deloc, încă de dimineaţă, când am aflat că doi titulari s-au îmbolnăvit şi nu mai pot conta pe ei. Parcă s-au adunat prea multe, după Supercupă a venit şi meciul ăsta. Iar la loviturile de la 11 m parcă sunt blestemat! Nu am câştigat niciodată la penaltiuri!”.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele