adplus-dvertising
Ultima oră
Claudiu Bumba, aproape de momentul naturalizării. Mijlocaşul român e la un pas să joace pentru Ungaria Claudiu Bumba, aproape de momentul naturalizării. Mijlocaşul român e la un pas să joace pentru Ungaria
Luis Suarez, acord cu River Plate! Alegere surprinzătoare pentru atacant Luis Suarez, acord cu River Plate! Alegere surprinzătoare pentru atacant
VIDEO | Banciu, dur cu oferta "jignitoare" făcută de PSG: "Un nimeni absolut! E de de Dunaksta Streda" VIDEO | Banciu, dur cu oferta "jignitoare" făcută de PSG: "Un nimeni absolut! E de de Dunaksta Streda"
Târnovanu şi-a amintit momentul în care a fost anunţat că merge la FCSB: "A fost ceva din senin, la prânz deja semnasem" Târnovanu şi-a amintit momentul în care a fost anunţat că merge la FCSB: "A fost ceva din senin, la prânz deja semnasem"
Petrolul mai pregăteşte două transferuri. Discuţii avansate cu un atacant fost în Liga 1 

Petrolul mai pregăteşte două transferuri. Discuţii avansate cu un atacant fost în Liga 1
OFICIAL | Marius Croitoru şi-a transferat fiul. David Croitoru, noul jucător al FC U Craiova OFICIAL | Marius Croitoru şi-a transferat fiul. David Croitoru, noul jucător al FC U Craiova

VIDEO EXCLUSIV | Dan Petrescu: "Pot eu să fac tiki-taka la CFR!? Să facă Guardiola cu ai lui". Cum vede "Bursucul" fotbalul

Liga 1 Publicat pe 24 feb 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20614904/1/petrescu-guard.jpg

Prezent în studioul Look Sport, Dan Petrescu s-a declarat un mare admirator al tehnicianului Jurgen Klopp şi al stilului direct impus de acesta la Liverpool.

Fostul jucător al lui Chelsea spune că fotbalul jucat în Anglia îi place cel mai mult şi a explicat de ce "tiki-taka" nu e pentru oricine şi nici nu va încerca să aplice acest stil la o echipă precum CFR-ul.

"Îmi plăcea mult mai mult, să ajungă mingea direct în careu. În Italia trebuia să o ducem, să o plimbăm din stânga în dreapta... şi nici nu ajungeam la poartă.

Eu nu înţeleg câteodată. Sunt multe echipe acum care încep de la poartă şi pasează, pasează, şi nu ajung nicăieri. Şi atunci eu ca echipă nu trebuie să le fac pressing sus? De ce să îi aştept? Şi dacă le iau mingea, le dau gol. Eu de ce să fac la mine în teren pasele alea... Ca să ajung, dacă ajung la mijloc... Şi dacă nu ajung îmi dau gol! Le dau golul cadou adversarilor!? Să le facă Guardiola şi ai lui. Eu, dacă mă duc mâine la Barcelona, fac şi eu asta, vă promit! Dacă mă duc aici, la CFR, pot să ies cu tiki-taka din apărare!? Păi jucătorii noştri cât costă? Noi avem jucători de tiki-taka? Să fim serioşi..
.", a declarat Dan Petrescu la Look Sport+.


 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga 1

Ultimele articole Toate articolele