Ultima oră
VIDEO | Vinerea neagră pentru Gică Hagi. ”E greu să accepţi o aşa ruşine”
VIDEO | Vinerea neagră pentru Gică Hagi. ”E greu să accepţi o aşa ruşine”
Cosmin Matei a trecut cu bine peste o perioadă delicată. ”Am să merg la comisii să explic situaţia” Cosmin Matei a trecut cu bine peste o perioadă delicată. ”Am să merg la comisii să explic situaţia”
VIDEO | Farul - Sepsi 1-4. Sărbători pascale nefericite pentru trupa lui Hagi VIDEO | Farul - Sepsi 1-4. Sărbători pascale nefericite pentru trupa lui Hagi
Florin Manea aruncă bomba! Radu Drăguşin, OUT de la Tottenham? „Nu rămâne dacă nu joacă” Florin Manea aruncă bomba! Radu Drăguşin, OUT de la Tottenham? „Nu rămâne dacă nu joacă”
VIDEO | Scandări xenofobe în tribună la Farul – Sepsi. Meciul a fost întrerupt mai multe minute VIDEO | Scandări xenofobe în tribună la Farul – Sepsi. Meciul a fost întrerupt mai multe minute
Două finale pe aparate pentru junioarele tricolore, la CE de la Rimini Două finale pe aparate pentru junioarele tricolore, la CE de la Rimini

VIDEO EXCLUSIV ǀ Darius Olaru, out pentru derby-ul cu Dinamo! Ce se întâmplă cu Florinel Coman? Becali a clarificat situaţia transferului

FCSB Publicat de Emanoil Ursache pe 19 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21260542/2/fcsb-cfr-cluj-play-off-superliga-superbet-14-05-2023-4.jpg

Gigi Becali a confirmat pentru Prima Sport că Florinel Coman, starul ”roş-albaştrilor”, are o clauză de reziliere în valoare de 5 milioane de euro.

Patronul celor de la FCSB se îndoieşte pentru moment, spre bucuria fanilor vicecampioanei, că va achita vreo echipă suma dorită de latifundiar în schimbul serviciilor şeptarului său.

O veste bună pentru suporterii FCSB

”Clauza lui Coman e 5 milioane, dar nu cred că dă cineva momentan 5 milioane de euro. Să dea Domnul să dea cineva 5 milioane şi să se ducă!”, a declarat Gigi Becali, la Fotbal Show.

Florinel Coman a început în forţă noul sezon al Superligii. Coman a marcat dintr-un penalty pe care tot el l-a obţinut în victoria celor de la FCSB cu FC ”U” Craiova (3-1), însă a fost schimbat la pauză din cauza unei accidentări.

Becali a anunţat ca ”Mbappe de România” va evolua în runda următoare contra lui Dinamo, însă acelaşi lucru nu se va întâmpla şi în cazul căpitanului Darius Olaru, accidentat în meciul din prima etapă.

”Coman va juca, dar Olaru nu va juca. Nu vrem să-l forţăm pe Olaru!”, a mai spus Gigi Becali.

FCSB – Dinamo Bucureşti, derby-ul etapei secunde a Superligii, va avea loc sâmbătă, de la ora 21:30, în direct la Prima Sport 1, online pe platforma www.primaplay.ro şi în format live video & text pe site-ul www.primasport.ro.

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele