Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei

VIDEO EXCLUSIV | De ce fiul lui Gică Popescu nu joacă mai mult: ”Am fost şi la Barcelona, ni s-a spus că nu avem ce face”

Farul Constanta Publicat pe 9 ian 2023
mail-share icon Email

Nicolas Popescu s-a întors în această iarnă la Farul, după o scurtă experienţă la FC Voluntari, unde a jucat foarte puţin, sub 90 de minute bifate în patru partide. Gică Popescu, tatăl lui Nicolas, fostul mare internaţional al României, a vorbit despre situaţia pe care o traversează tânărul de 20 de ani, care are ceva probleme.

Nicolas Popescu se află în creştere, în ultimele luni s-a înălţat destul de mult, iar din acest moment nici nu a putut să se antreneze la capacitate maximă, aşa cum îşi doreşte. Gică Popescu a recunoscut că fiul său are probleme cu articulaţiile, cu genunchii, iar în acest sens a fost chiar şi la un doctor din Barcelona.

Însă, nu se poate face nimic, iar Popescu junior nu are nimic altceva de făcut decât să aştepte oprirea creşterii.

A revenit acasă, dar eu am ţinut mult să meargă la Voluntari. A crescut mult în ultimele luni, în înălţime, şi a tot avut probleme la genunchi, la tendoane, s-a chinuit foarte mult. Am fost şi la un doctor în Barcelona, care a zis că putem să mergem peste tot, pentru că e o perioadă de creştere şi se va înălţa foarte mult.

Şi s-a înălţat, se înalţă în continuare, doi ani de zile nu a putut să se antreneze aşa cum îşi dorea. Am zis să mergem la Voluntari, a făcut un program de pregătire cu un preparator foarte bun, să îşi întărească muşchii, să susţină mai bine ligamentele.

Am crezut că va juca mai mult la Voluntari, aceasta a şi fost promisiunea, am discutat cu Ciobotariu, dar din păcate nu a jucat. Probabil e şi vina lui Nicolas, habar n-am! Sper ca acum să fie bine fizic şi să joace”, a spus Gică Popescu despre fiul său, în emisiunea Euro Fotbal, de la Prima Sport 1.

Nicolas Popesc, doar 4 meciuri la FC Voluntari

Nicolas Popescu (20 de ani) a plecat de la FC Voluntari după doar patru meciuri jucate şi s-a întors la Farul Constanţa, clubul la care Gică Popescu, tatăl său, ocupă funcţia de preşedinte.

Cum Gică Hagi a considerat că Nicolas Popescu nu e încă pregătit din punct de vedere fizic pentru a primi şanse reale la Farul Constanţa, fiul lui Gică Popescu a ajuns la FC Voluntari, în luna august. A prins, însă, doar patru meciuri la echipa ilfoveană şi nu a reuşit să-i demonstreze lui Liviu Ciobotariu că poate fi om de bază.

Zilele trecute, Popescu şi-a reziliat contractul cu FC Voluntari şi a semnat din nou cu Farul, din postura de jucător liber. Aşa se întâmplase şi în august, când Gică Hagi nu a cerut nicio sumă de bani pentru a-l lăsa în Ilfov.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele