Ultima oră
VIDEO ǀ Spectacol total în Premier League: Luton Town - Arsenal 3-4. ”Tunarii” au obţinut cu greu cele 3 puncte în minutul 90+7 VIDEO ǀ Spectacol total în Premier League: Luton Town - Arsenal 3-4. ”Tunarii” au obţinut cu greu cele 3 puncte în minutul 90+7
VIDEO | Cupa României se vede la Prima Sport! Trei partide se joacă miercuri, de la ora 19:00 VIDEO | Cupa României se vede la Prima Sport! Trei partide se joacă miercuri, de la ora 19:00
Atanas Trică, mesaj superb pentru fanii Craiovei după calificarea din Cupa României: ”Trebuie să ne batem la titlu!”

Atanas Trică, mesaj superb pentru fanii Craiovei după calificarea din Cupa României: ”Trebuie să ne batem la titlu!”
”Am încredere în jucătoarele mele”. Reacţia lui Florentin Pera, după eşecul drastic aplicat de Danemarca ”Am încredere în jucătoarele mele”. Reacţia lui Florentin Pera, după eşecul drastic aplicat de Danemarca
Marin Dună s-a enervat după ce FC Voluntari s-a calificat în ”sferturile” Cupei României: ”Numai cu un joc de fotbal nu a semănat!” Marin Dună s-a enervat după ce FC Voluntari s-a calificat în ”sferturile” Cupei României: ”Numai cu un joc de fotbal nu a semănat!”
VIDEO ǀ Sporting Lisabona - CSM Constanţa 34-28. Lusitanii răzbună eşecul din tur VIDEO ǀ Sporting Lisabona - CSM Constanţa 34-28. Lusitanii răzbună eşecul din tur

VIDEO EXCLUSIV ǀ Două penalty-uri neacordate în U. Craiova - FCSB! Specialistul, categoric: ”Vai de mine!”

FCSB Publicat pe 19 sep 2022
mail-share icon Email

Florin Răducioiu a comentat în emisiunea Fotbal Show de pe Prima Sport 1 fazele controversate ale partidei dintre U. Craiova şi FCSB, terminată cu scorul de 2-1 pentru olteni. Fostul mare internaţional a analizat trei dintre episoadele petrecute în careurile celor două echipe şi a ajuns la concluzia că oltenii au fost dezavantajaţi în urma hotărârilor luate de arbitrul central Radu Petrescu.

În primul rând, specialistul Prima Sport a comentat o fază petrecută în minutul 17, atunci când, din punctul său de vedere, U. Craiova trebuia să primească lovitură de la 11 metri.

Nistor a pătruns în careu, a centrat pe jos, dar Vali Creţu a intrat prin alunecare şi a respins pericolul. Faza a trecut fără să se decidă ceva, iar apoi s-a revenit asupra ei la o întrerupere, pentru analiza VAR. Înainte de intervenţia lui Vali Creţu, Haruţ a intrat şi el prin alunecare şi l-a agăţat pe Markovic, dar în cele din urmă s-a considerat că nu se putea da penalty.

Florin Răducioiu a comentat momentul:

E fault! O pasă inteligentă a lui Nistor, iar eu zic că e 11 metri! E penalty clar! E un fault de, nu ştiu, de... . Vai de mine! Arbitrul nu ştiu unde este (n.r. – de nu a văzut)”.

Ulterior, Răducioiu a comentat faza din minutul 45+2, atunci când FCSB a primit lovitură de la 11 metri şi a egalat. Bancu s-a lovit de Compagno în careu, arbitrul a arătat punctul de la 11 metri, VAR-ul a intervenit şi a confirmat, însă, decizia. Pe reluări faultul nu părea aşa clar, ci mai degrabă cei doi s-au lovit involuntar, iar Florin Răducioiu a fost de această părere.

Este un contact minim. Nu ştiu dacă nu cumva e un fault al lui Compagno. Bancu nu are ce să facă. Compagno accentuează foarte mult căderea”, a spus Florin Răducioiu.

În fine, ultima fază care a dat naştere interpretărilor a fost cea din minutul 48, atunci când Compagno a căzut în careu şi a cerut 11 metri, dar nu s-a dat nimic! Văzând reluările în emisiunea Fotbal Show, Florin Răducioiu a ajuns la concluzia că trebuia acordată lovitură de la 11 metri.

Îl loveşte, aici putea să fie 11 metri! Era 11 metri, atenţie mare! E 11 metri aici!”, a încheiat fostul mare internaţional.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele