adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO EXCLUSIV | George Puşcaş, tot mai criticat după atitudinea de la meciul cu Bosnia: ”Băi, copile, te bucuri că ai dat două goluri cu echipa a doua a lor” 

VIDEO EXCLUSIV | George Puşcaş, tot mai criticat după atitudinea de la meciul cu Bosnia: ”Băi, copile, te bucuri că ai dat două goluri cu echipa a doua a lor”
Adrian Mititelu recunoaşte că ”a preluat modelul Gigi Becali”:”Toţi patronii... Credeţi că eu nu mă bag peste antrenori?” Adrian Mititelu recunoaşte că ”a preluat modelul Gigi Becali”:”Toţi patronii... Credeţi că eu nu mă bag peste antrenori?”
Michelle Kwan, medaliată olimpică la patinaj artistic, a fost numită ambasadorul SUA în Belize Michelle Kwan, medaliată olimpică la patinaj artistic, a fost numită ambasadorul SUA în Belize
Bayern - Leverkusen, vineri, de la 21.30, în direct pe Prima Sport 2 şi PrimaPlay.ro. Bavarezii nu au mai câştigat de 4 meciuri în Bundesliga Bayern - Leverkusen, vineri, de la 21.30, în direct pe Prima Sport 2 şi PrimaPlay.ro. Bavarezii nu au mai câştigat de 4 meciuri în Bundesliga
VIDEO | U. Craiova – FC Voluntari, de la ora 21:00, LIVE pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Oltenii vor a doua victorie la rând în SuperLigă VIDEO | U. Craiova – FC Voluntari, de la ora 21:00, LIVE pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Oltenii vor a doua victorie la rând în SuperLigă
Pauza s-a terminat! Formula 1 revine pe Prima Sport cu Marele Premiu de la Singapore Pauza s-a terminat! Formula 1 revine pe Prima Sport cu Marele Premiu de la Singapore

VIDEO EXCLUSIV ǀ Două penalty-uri neacordate în U. Craiova - FCSB! Specialistul, categoric: ”Vai de mine!”

FCSB Publicat pe 19 sep 2022
mail-share icon Email

Florin Răducioiu a comentat în emisiunea Fotbal Show de pe Prima Sport 1 fazele controversate ale partidei dintre U. Craiova şi FCSB, terminată cu scorul de 2-1 pentru olteni. Fostul mare internaţional a analizat trei dintre episoadele petrecute în careurile celor două echipe şi a ajuns la concluzia că oltenii au fost dezavantajaţi în urma hotărârilor luate de arbitrul central Radu Petrescu.

În primul rând, specialistul Prima Sport a comentat o fază petrecută în minutul 17, atunci când, din punctul său de vedere, U. Craiova trebuia să primească lovitură de la 11 metri.

Nistor a pătruns în careu, a centrat pe jos, dar Vali Creţu a intrat prin alunecare şi a respins pericolul. Faza a trecut fără să se decidă ceva, iar apoi s-a revenit asupra ei la o întrerupere, pentru analiza VAR. Înainte de intervenţia lui Vali Creţu, Haruţ a intrat şi el prin alunecare şi l-a agăţat pe Markovic, dar în cele din urmă s-a considerat că nu se putea da penalty.

Florin Răducioiu a comentat momentul:

E fault! O pasă inteligentă a lui Nistor, iar eu zic că e 11 metri! E penalty clar! E un fault de, nu ştiu, de... . Vai de mine! Arbitrul nu ştiu unde este (n.r. – de nu a văzut)”.

Ulterior, Răducioiu a comentat faza din minutul 45+2, atunci când FCSB a primit lovitură de la 11 metri şi a egalat. Bancu s-a lovit de Compagno în careu, arbitrul a arătat punctul de la 11 metri, VAR-ul a intervenit şi a confirmat, însă, decizia. Pe reluări faultul nu părea aşa clar, ci mai degrabă cei doi s-au lovit involuntar, iar Florin Răducioiu a fost de această părere.

Este un contact minim. Nu ştiu dacă nu cumva e un fault al lui Compagno. Bancu nu are ce să facă. Compagno accentuează foarte mult căderea”, a spus Florin Răducioiu.

În fine, ultima fază care a dat naştere interpretărilor a fost cea din minutul 48, atunci când Compagno a căzut în careu şi a cerut 11 metri, dar nu s-a dat nimic! Văzând reluările în emisiunea Fotbal Show, Florin Răducioiu a ajuns la concluzia că trebuia acordată lovitură de la 11 metri.

Îl loveşte, aici putea să fie 11 metri! Era 11 metri, atenţie mare! E 11 metri aici!”, a încheiat fostul mare internaţional.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele