Ultima oră
Dinamo, sub radiografia lui Vasile Miriuţă: ”Trebuie să vină oameni care se pricep la fotbal!” | VIDEO EXCLUSIV

Dinamo, sub radiografia lui Vasile Miriuţă: ”Trebuie să vină oameni care se pricep la fotbal!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Bologna - Juventus 3-3. Remontada fabuloasă a ”Bătrânei Doamne” VIDEO | Bologna - Juventus 3-3. Remontada fabuloasă a ”Bătrânei Doamne”
VIDEO | Espanyol - Ovideo 2-1. Catalanii speră la revenirea în La Liga VIDEO | Espanyol - Ovideo 2-1. Catalanii speră la revenirea în La Liga
Zeljko Kopic a făcut anunţul despre viitorul său chiar după partida cu Csikszereda: ”Vreau asta!”

Zeljko Kopic a făcut anunţul despre viitorul său chiar după partida cu Csikszereda: ”Vreau asta!”
Selecţionerul Lionel Scaloni a anunţat lotul lărgit al Argentinei pentru Copa America Selecţionerul Lionel Scaloni a anunţat lotul lărgit al Argentinei pentru Copa America
VIDEO | Denis Politic a vorbit despre plecarea de la Dinamo. ”Mă oftic că nu am dat mai mult” VIDEO | Denis Politic a vorbit despre plecarea de la Dinamo. ”Mă oftic că nu am dat mai mult”

VIDEO EXCLUSIV ǀ Echipa din Champions League care l-a impresionat pe Ionuţ Rada: ”Poate să fie surpriza din acest an!”

Champions League Publicat pe 17 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/21128111/1/screenshot-185.png

Ionuţ Rada, analistul televiziunii Prima Sport, a fost plăcut impresionat de prestaţia Interului cu AC Milan în dubla manşă din semifinalele Champions League, câştigată de formaţia ”negru-albastră” cu scorul de 3-0 la general (2-0, 1-0).

Ionuţ Rada crede în şansele Interului

Fostul fundaş central român vede în Inter potenţialul de a fi surpriza din actuala stagiune a Ligii Campionilor şi a punctat asupra parcursului impresionant raportat la forma fluctuantă arătată de elevii lui Simeone Inzaghi în Serie A.

”Cred că după meciul tur Inter pleca cu avantaj moral în primul rând şi era foarte greu pentru Milan să întoarcă acel rezultat. Milan nu a arătat prea multe, însă Inter poate să fie surpriza din acest an, din UEFA Champions League, pentru că nimeni nu s-ar fi aşteptat, ţinând cont că şi în campionat a avut multe momente în care a avut rezultate negative neaşteptate.

Cred că nimeni nu credea că anul acesta Inter poate să ajungă în finala Champions League.”, a declarat Ionuţ Rada în exclusivitate pentru Prima Sport 1.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri