Ultima oră
Ce a spus Bogdan Lobonţ despre o posibilă colaborare cu Mircea Lucescu Ce a spus Bogdan Lobonţ despre o posibilă colaborare cu Mircea Lucescu
Verona - Fiorentina 2-1. Pas uriaş în lupta pentru salvarea de la retrogradare făcut de gazde Verona - Fiorentina 2-1. Pas uriaş în lupta pentru salvarea de la retrogradare făcut de gazde
Motivul pentru care Alexandru Mitriţă nu este convocat la naţională: „Trebuie să facă şi asta” Motivul pentru care Alexandru Mitriţă nu este convocat la naţională: „Trebuie să facă şi asta”
Valentin Ţicu, afectat vizibil după reacţia fanilor Petrolului. „Etapa trecută am fost scuipat de suporteri” Valentin Ţicu, afectat vizibil după reacţia fanilor Petrolului. „Etapa trecută am fost scuipat de suporteri”
Actorul Will Ferrell a devenit acţionar minoritar la un club englez de tradiţie Actorul Will Ferrell a devenit acţionar minoritar la un club englez de tradiţie
Românii fac spectacol în Italia! Dennis Man a pasat la golul lui Valentin Mihăilă Românii fac spectacol în Italia! Dennis Man a pasat la golul lui Valentin Mihăilă

VIDEO EXCLUSIV | Edi Iordănescu, taxat pentru convocarea lui Ianis Hagi. „Dacă luăm jucătorii că îi cheamă X sau Y”

Echipa nationala Publicat de Ovidiu Neacşu pe 24 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21534222/2/romania-irlanda-de-nord-amical-22-03-2024-4.jpg

Ianis Hagi (25 de ani) a jucat destul de puţin la Deportivo Alaves, echipă la care este împrumutat, dar cu toate acestea a fost convocat de Edi Iordănescu pentru meciurile amicale din luna martie.

Mijlocaşul a intrat în minutul 75 al partidei amicale cu Irlanda de Nord şi a arătat că îşi doreşte să joace cât mai mult, mai ales după ultima perioadă la echipa de club, unde a prins destul de puţine minute.

Marius Baciu a vorbit despre situaţia lui Hagi şi e de părere că la echipa naţională ar trebui să fie convocaţii fotbaliştii care au ritm de joc şi care sunt în formă. 

„E clar că Ianis Hagi are spatele lui un nume foarte puternic şi cred că de multe ori îi e frică selecţionerului, după ce l-a certat Gică (n.r. Hagi). Aici discutăm de o echipă naţională! Da, are calitate, are tot ce îi trebuie unui fotbalist, dar când nu joci se diminuează foarte mult.

Eu aici discut de corectitudinea în sine, adică trebuie să joace jucătorii care sunt în cea mai bună formă la momentul respectiv. El (n.r. Edi Iordănescu) a justificat că a luat jucătorii cu care s-a calificat (n.r. la EURO 2024), dar să vedem lucrurile aşa cum sunt, că dacă luăm jucătorii că îi cheamă X sau Y.... Eu am încrede în Hagi că poate să joace, dar în ultima vreme are foarte puţine minute”, a declarat Marius Baciu, în exclusivitate la Prima Sport.

Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte în cazul lui Ianis Hagi. „Nu poate să continue aşa!”

Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte în momentul în care a a vorbit despre situaţia lui Ianis Hagi.

Selecţionerul României a vorbit despre situaţia lui Ianis Hagi şi nu s-a ferit să spună că mijlocaşul are nevoie de mai multe minute, având în vedere că se apropie EURO.

„I-am dat mai multe minute decât a fost el obişnuit să primească la club. Iar eu cred că merită mai multe minute şi la club! Eu ştiu cât de mult l-au dorit cei de acolo. Din ce am discutat şi eu cu el şi din ce am simţit, e foarte conştient că nu poate să continue aşa!

Trebuie să meargă să facă ceva să se impună! Echipa e oarecum liniştită, în obiectiv (n.r. - Alaves), poate trebuie să aibă din nou o discuţie şi cu antrenorul, poate trebuie să vadă ce doreşte şi clubul pentru a primi şanse.

Nu poate să joace patru minute, şase minute... Mai sunt mai puţin de două luni şi vine Europeanul! Va fi foarte greu!

Azi, spre bucuria tuturor, a intrat mult mai bine decât probabil se anticipa, ţinând cont de cât de puţine minute a avut. Dar a intrat cu entuziasm, cu dorinţă de a demonstra şi a produs câteva momente bune.

Însă el, la fel ca Raţiu, Moldovan... Are o misiune foarte dificilă! Radu Drăguşin, care... Se simte când nu joci, când nu ai continuitate. Trebuie să ducă să facă eforturi, să lupte pentru poziţia lor, să se impună ca să poată fi în continuare soluţii foarte importante pentru noi, cum au fost în toată campania”, a afirmat Edward Iordănescu, în conferinţa de presă de la finalul partidei de vineri seara.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri