Ultima oră
Olympiakos produce o surpriză uriaşă în Conference League! Grecii vor juca pentru trofeu cu Fiorentina Olympiakos produce o surpriză uriaşă în Conference League! Grecii vor juca pentru trofeu cu Fiorentina
Ana Bogdan, aproape de o victorie de răsunet la Roma. Nu vom avea duel românesc în turul trei Ana Bogdan, aproape de o victorie de răsunet la Roma. Nu vom avea duel românesc în turul trei
Se cunoaşte finala Europa League! Un nou meci fabulos făcut de Bayer Leverkusen Se cunoaşte finala Europa League! Un nou meci fabulos făcut de Bayer Leverkusen
Edi Iordănescu, anunţ despre viitorul său la naţionala României! ”Primul loc în inima mea” Edi Iordănescu, anunţ despre viitorul său la naţionala României! ”Primul loc în inima mea”
Mihai Butean, pe picior de plecare de la Hermannstadt! E dorit de altă formaţie din Superliga Mihai Butean, pe picior de plecare de la Hermannstadt! E dorit de altă formaţie din Superliga
Nu e Martin O'Neill! Cine e antrenorul cu CV fabulos ce o va pregăti pe Rapid în sezonul viitor Nu e Martin O'Neill! Cine e antrenorul cu CV fabulos ce o va pregăti pe Rapid în sezonul viitor

VIDEO EXCLUSIV | FCSB, cu piesele importante în partida cu Anderlecht! Gigi Becali vrea victoria şi 500.000 de euro

FCSB Publicat pe 25 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20898631/1/fcsb-sepsi.jpg

FCSB are meci în Conference League joi, cu Anderlecht, în deplasare. E greu de crezut că vicecampioana va prinde primăvara europeană, însă Gigi Becali speră la un succes în partida cu belgienii, pentru bonusul pe care îl dă UEFA în cazul unui succes, de 500.000 de euro.

Becali a vorbit după meciul cu Sepsi, în direct la Prima Sport 1, în emisiunea Fotbal Show, şi despre jucătorii care ar putea evolua din primul minut în Belgia, printre ei Joonas Tamm sau Octavian Popescu. Însă, principalul obiectiv al vicecampioanei rămâne SuperLiga României.

Becali vrea ca până la finalul anului FCSB să fie cel puţin pe locul 3, sub Farul şi CFR Cluj, dar să devanseze Rapid.

Trebuie să câştigăm, să luăm banii, 500.000 de euro. Vom merge cu toţi jucătorii cu care putem să jucăm. De ce să nu jucăm cu Tamm, care a fost suspendat cu Sepsi? Dacă Florinel Coman era bombă cu Sepsi, jucam cu el, dar aşa poate jucăm cu Octavian Popescu.

Trebuie să gestionăm foarte bine meciurile următoare din campionat. Anul ăsta vreau neapărat să fim pe locul 3. După ce se termină restanţele, vreau pe fim pe locul 3. Să ajungem în locul Rapidului. Să luăm locul 2 e greu, locul CFR-ului, dar nu e imposibil”, a declarat Gigi Becali în emisiunea Fotbal Show, de pe Prima Sport 1.

Intervenţia lui Gigi Becali din emisiunea Fotbal Show 

Gigi Becali, deloc fericit după victoria cu Sepsi: ”Ce am jucat?”

FCSB a câştigat cu Sepsi, scor 1-0, iar Gigi Becali şi-a spus, în emisiunea Fotbal Show, impresiile. Omul de afaceri nu a fost chiar încântat de jocul echipei, ci a scos în evidenţă, ca de fiecare dată, anumite nume de jucători care l-au încântat, dar şi jucătorii care au fost sub aşteptările sale.

Cei remarcaţi de Gigi Becali au fost Pantea, Compagno, Creţu, dar şi portarul Târnovanu. Nu i-a plăcut cum au evoluat Coman şi Edjouma, care au avut, ca în ultima perioadă, evoluţii şterse.

Becali a transmis un mesaj public vestiarului, că vrea ca, de acum înainte, FCSB să câştige toate meciurile la cel puţin două goluri.

Un teren greu la Sepsi, dar trebuia neapărat să câştigăm. Când joci cu o echipă care se bate la play-off şi nu câştigi, atunci nu poţi să te baţi la titlu, nu? Am câştigat în condiţiile în care nu a mers jocul. Ce am jucat? Suntem pe locul 6, mai sunt două meciuri restante, vedem ce va fi.

Şi Coman, şi Edjouma m-au dezamăgit. Edjouma era jucătorul care îmi plăcea cel mai mult, dar azi nu a jucat bine. Acum, le dădea mingea adversarilor, nu se face fotbalul aşa. Am încredere în el, dar nu se face fotbalul aşa.

Mi-au plăcut Pantea, Târnovanu şi Compagno. Compagno, fiecare minge pe care a avut-o, a făcut ceva cu ea. Mi-a plăcut şi Creţu, şi-a revenit.

Eu am pretenţii ca FCSB să câştige meciurile următoare la două goluri diferenţă, d-aia am dat milioane de euro pe jucători”, a spus Gigi Becali în emisiunea Fotbal Show, de pe Prima Sport 1.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele