adplus-dvertising
Ultima oră
Echipele de juniori ale României U17 şi U19 şi-au aflat adversarele din preliminariile EURO 2024 Echipele de juniori ale României U17 şi U19 şi-au aflat adversarele din preliminariile EURO 2024
Veste bună pentru Anglia! Raheem Sterling vrea să se întoarcă în Qatar Veste bună pentru Anglia! Raheem Sterling vrea să se întoarcă în Qatar
Echipa feminină de tenis de masă a României, calificată la CE de anul viitor
Echipa feminină de tenis de masă a României, calificată la CE de anul viitor
Probleme fizice pentru argentinianul Rodrigo De Paul înaintea meciului cu Ţările de Jos de la Cupa Mondială Probleme fizice pentru argentinianul Rodrigo De Paul înaintea meciului cu Ţările de Jos de la Cupa Mondială
NEWS ALERT ǀ Decizie incredibilă pentru meciurile de la CM 2022 în privinţa lui Istvan Kovacs NEWS ALERT ǀ Decizie incredibilă pentru meciurile de la CM 2022 în privinţa lui Istvan Kovacs
Şocul Cupei Mondiale! Cristiano Ronaldo ar fi ameninţat că pleacă din Qatar! Şocul Cupei Mondiale! Cristiano Ronaldo ar fi ameninţat că pleacă din Qatar!

VIDEO EXCLUSIV ǀ Florin Prunea îi ”demolează” pe Burleanu şi Stoichiţă: ”Ăştia nu ştiu pe ce lume trăiesc!”

Echipa nationala Publicat pe 28 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20872872/1/legende-steaua-bucuresti-legende-romania-amical-7-06-2022.jpg

Fost portar al echipei naţionale, Florin Prunea a taxat dur în exclusivitate pentru Prima Sport conducerea FRF, în special pe Răzvan Burleanu şi pe Mihai Stoichiţă, după ce România a retrogradat în al 3-lea eşalon din Liga Naţiunilor.

Prunea a fost deranjat de bucuria lui Burleanu după succesul cu Bosnia, în contextul în care naţionala a ”realizat” una dintre cele mai mari contraperformanţe din istorie. Fostul goalkeeper l-a acuzat pe Burleanu de faptul că trăieşte într-o bulă a lui, desprins de suferinţa echipei naţionale, a presei şi a suporterilor.

Florin Prunea a mai fost iritat şi de declaraţiile directorului tehnic, Mihai Stoichiţă, care a spus că nu ştie dacă România a retrogradat din Liga B în Liga C.

Discursul-manifest al lui Florin Prunea

”Eu sunt de acord cu preşedintele Federaţiei Române de Fotbal că de acum încolo o să începem să câştigăm. Fericit nu sunt ca şi dânsul, pentru că este una dintre cele mai mari contraperformanţe pe care puteam să o facem. Altfel, am văzut că toată lumea e bucuroasă. E bine că a apărut iaraşi după o victorie şi a ieşit în faţă, că numai atunci iese să vorbească. În rest, stă ascuns în bula aia a lui.

De fapt, toţi care sunt acolo sunt în bula lui. Ei trăiesc în lumea lor, nu trăiesc în lumea suporterului, a echipei naţionale, a dumneavoastră, a presei. Când aud ce tâmpenii poate să debiteze. Că noi vom promova şi vom avea foarte multe victorii. Eu vă dau în scris de acuma că nu câştigăm cu Luxemburg, dacă vom cădea să jucăm, nici cu Azerbaidjan, o să vedeţi, mai vorbim!

Plus de asta, ei nu au înţeles ce înseamnă Liga Naţiunilor. Liga Naţiunilor UEFA a făcut-o ca să dea şi din punct de vedere financiar şi sportiv o şansă în plus (n.r.- echipelor naţionale mai slabe). Şi tu ca director tehnic, practic cel care răspunzi de toate echipele naţionale, să vii să spui nu ştii dacă am retrogradat. Domne, ăştia nu ştiu pe ce lume trăiesc!

Vă aduceţi aminte de meciul din Muntenegru de la Podgorica? Când Tătăruşanu trăgea de timp. Eu stăteam în faţa televizorului şi ziceam <<hai, dă mingea mai repede>> şi îl vedeam că trage de timp. Eu atunci mi-am dat seama că echipei nu i s-a spus şi antrenorului, lui Contra, că ne mai trebuie un gol. Ei n-au ştiut, domnule, că ne mai trebuia un gol. Şi vă aduceţi aminte că am picat o urnă valorică din cauza unui gol.”, a declarat Florin Prunea, în exclusivitate pentru Prima Sport 1, într-o intervenţie telefonică pentru emisiunea Fotbal Show.

Chiar dacă s-a impus cu 4-1 în faţa Bosniei şi Herţegovinei, în ultima etapa a Ligii Naţiunilor, România a retrogradat din Liga B în Liga C, în urma succesului Finlandei, scor 0-2, în deplasarea din Muntenegru.

Bosnia câştigase Grupa 3 încă din etapa trecută, cu cele 11 puncte cu care a rămas pe final, motiv pentru care şi-a permis să menajeze la Bucureşti mai mulţi jucători importanţi. Finlanda a terminat pe 2 cu 8 puncte, Muntenegru pe 3 cu 7 puncte, iar ”tricolorii” pe ultimul loc, cu acelaşi punctaj realizat de muntenegreni. Departajarea a fost făcută în funcţie de rezultatele directe, adică înfrângerile 2-0 şi 0-3 cu Muntenegru.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri