Ultima oră
VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili" VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili"
Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO 

Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO
FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele" VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele"
Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”

Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”
Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel

VIDEO EXCLUSIV | Florin Răducioiu a luat foc după cartonaşul roşu neacordat CFR-ului: ”Trebuie să vă faceţi treaba, domnilor arbitri!”

CFR Cluj Publicat pe 23 oct 2022
mail-share icon Email

Meciul dintre Universitatea Cluj şi CFR Cluj a fost decis în favoarea campioanei României, scor 2-1. Florin Răducioiu a analizat partida în emisiunea Fotbal Show, de pe Prima Sport 1, şi a remarcat, printre altele, o fază petrecută în minutul 70, atunci când Yeboah a avut o intervenţie dură la mijlocul terenului. Arbitrul a arătat doar cartonaşul galben, deşi faza era de roşu în opinia fostului mare internaţional.

Florin Răducioiu nu înţelege de ce nu a intervenit VAR-ul, dacă arbitrul nu a dat roşu, ci doar galben. Specialistul Prima Sport a cerut public ca oamenii din camera VAR să fie mai atenţi la astfel de momente, mai ales la cele atât de evidente.  

Pe bună dreptate, aici e cartonaş roşu! Fără discuţii! Arbitrul e aproape, dar nu dă cartonaş roşu, doar galben. Nu ştiu de ce nu s-a dat roşu cu VAR. Trebuie să vă faceţi treaba, domnilor arbitri! Dovadă mai clară decât asta, nu se poate! Indiscutabil e cartonaş roşu!

Nu ştiu ce s-ar fi întâmplat mai departe, dar CFR ar fi suferit mult mai mult”, a declarat Florin Răducioiu în emisiunea Fotbal Show, de pe Prima Sport 1.

CFR, 2-1 cu U. Cluj

CFR Cluj a câştigat duminică, în deplasare, meciul cu Universitatea Cluj, scor 2-1, în etapa a 15-a din Superligă. Toate cele trei goluri au fost marcate din lovituri de la 11 metri.

Startul meciului de pe Cluj Arena a fost întârziat cinci minute din cauza faptului că suporterii Universităţii au folosit torţe şi fumigene. CFR a marcat din două lovituri de la 11 metri. Prima a fost transformată de Deac, în minutul 25, iar a doua de Malele în minutul 60. Romario Pires a marcat şi el din penalti, pentru Universitatea, în minutul 90+2, stabilind scorul final.

  • U CLUJ: Iliev - Vlădoiu, Piţian, Fl. Ilie (Remacle 71), Ispas – Simion (Bic 62), Pires, I. Filip - Horşia (Haită 63), L. Fulop, Thiam (46 Ad. Bălan). ANTRENOR: Eugen Neagoe
  • CFR CLUJ: Scuffet - Cr. Manea, Kolinger, Yuri, Camora – Boateng (Braun 87), Muhar, Deac (Cvek 69) – Petrila (Petrila 87), Yeboah (Roger 79), Malele (Birligea 69). ANTRENOR: Dan Petrescu

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele