Ultima oră
Apar deja primele regrete după ce Adrian Mutu a preluat-o pe CFR: ”Cu Mandorlini jucau un fotbal mult mai frumos! Aşa joacă echipele lui!”  | VIDEO EXCLUSIV

Apar deja primele regrete după ce Adrian Mutu a preluat-o pe CFR: ”Cu Mandorlini jucau un fotbal mult mai frumos! Aşa joacă echipele lui!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Alex Pop a explicat eurogolul înscris celor de la CFR. ”Îţi intră o singură dată la 100 de execuţii” VIDEO | Alex Pop a explicat eurogolul înscris celor de la CFR. ”Îţi intră o singură dată la 100 de execuţii”
Haaland a marcat cinci goluri şi a calificat-o pe Manchester City în sferturile de finală ale Cupei Ligii Angliei Haaland a marcat cinci goluri şi a calificat-o pe Manchester City în sferturile de finală ale Cupei Ligii Angliei
VIDEO | ”Am dominat jocul”. Dorinel Munteanu a fost suplinit cu brio VIDEO | ”Am dominat jocul”. Dorinel Munteanu a fost suplinit cu brio
VIDEO | Adi Mutu nu îşi înţelege finalul de meci cu Oţelul. ”Sunt supărat pe cum am gestionat ultimele minute” VIDEO | Adi Mutu nu îşi înţelege finalul de meci cu Oţelul. ”Sunt supărat pe cum am gestionat ultimele minute”
VIDEO | ”O echipă matură nu trebuia să primească gol”. Ciprian Deac şi-a exprimat public dezamăgirea VIDEO | ”O echipă matură nu trebuia să primească gol”. Ciprian Deac şi-a exprimat public dezamăgirea

VIDEO EXCLUSIV ǀ Florin Răducioiu a răbufnit după ce Florinel Coman a zis de Dinamo că este o echipă mică: ”El nu joacă într-o echipă mare!”

FCSB Publicat pe 27 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21400131/3/screenshot-316.png

Florin Răducioiu şi Viorel Moldovan l-au taxat pe Florinel Coman, marcatorul golului victoriei din derby-ul Dinamo – FCSB 0-1, pentru că a catalogat formaţia ”alb-roşie” drept ”o echipă mică”.

Atacanţii legendari ai României, ambii cu o contribuţie semnificativă la Dinamo în carierele lor, s-au arătat deranjaţi de cum s-a exprimat Florinel Coman şi i-au transmis acestuia că ar trebui să aibă mai mult respect pentru istoria ”câinilor”.

Redăm integral dialogul dintre cei doi foşti mari atacanţi ai naţionalei, în cadrul emisiunii ”Fotbal Show”, de pe Prima Sport 1:  

Florin Răducioiu: Mie nu mi se pare că el joacă într-o echipă foarte mare. E un pic provocator (n.r. – Viorel Moldovan, în completare: ”arogant”). Nu joacă într-o echipă mare. Nu câştigă campionatul de nu ştiu când. Nu e chiar aşa, un pic de respect.

Viorel Moldovan: Mai mult respect nu ar strica, indiferent de rivalitatea dintre cele două cluburi, ar putea să declare altceva, dar mă rog...

Florin Răducioiu: Am spus, el nu joacă într-o echipă mare, o echipă care nu câştigă campionatul de 10 ani. CFR a dominat fotbalul românesc, este o echipă mare. El joacă într-o echipă care se chinuie de atâţia ani să câştige campionatul. Ok, un jucător interesant, care şi-a dorit să meargă în Occident şi nu a reuşit, mai mult ca sigur din vina lui. Bineînţeles, mai mult respect, pentru că Dinamo nu este o echipă mică.

Viorel Moldovan: Te aştepţi de la un suporter să spună acest lucru, dar tu ca fotbalist profesionist, chiar dacă există o rivalitate, o spui altfel. Ai altă ţinută, alt respect.

Florin Răducioiu: Are de învăţat, e destul de tânăr. Şi aici în momentul în care trebuie să ai o personalitate şi un mod diferit de a spune lucrurile, în mod educat şi respectuos faţă de o echipă ca Dinamo. Are de învăţat, sper să înveţe, sper să ajungă acest mesaj la Florinel Coman.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele