Ultima oră
Apar deja primele regrete după ce Adrian Mutu a preluat-o pe CFR: ”Cu Mandorlini jucau un fotbal mult mai frumos! Aşa joacă echipele lui!”  | VIDEO EXCLUSIV

Apar deja primele regrete după ce Adrian Mutu a preluat-o pe CFR: ”Cu Mandorlini jucau un fotbal mult mai frumos! Aşa joacă echipele lui!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Alex Pop a explicat eurogolul înscris celor de la CFR. ”Îţi intră o singură dată la 100 de execuţii” VIDEO | Alex Pop a explicat eurogolul înscris celor de la CFR. ”Îţi intră o singură dată la 100 de execuţii”
Haaland a marcat cinci goluri şi a calificat-o pe Manchester City în sferturile de finală ale Cupei Ligii Angliei Haaland a marcat cinci goluri şi a calificat-o pe Manchester City în sferturile de finală ale Cupei Ligii Angliei
VIDEO | ”Am dominat jocul”. Dorinel Munteanu a fost suplinit cu brio VIDEO | ”Am dominat jocul”. Dorinel Munteanu a fost suplinit cu brio
VIDEO | Adi Mutu nu îşi înţelege finalul de meci cu Oţelul. ”Sunt supărat pe cum am gestionat ultimele minute” VIDEO | Adi Mutu nu îşi înţelege finalul de meci cu Oţelul. ”Sunt supărat pe cum am gestionat ultimele minute”
VIDEO | ”O echipă matură nu trebuia să primească gol”. Ciprian Deac şi-a exprimat public dezamăgirea VIDEO | ”O echipă matură nu trebuia să primească gol”. Ciprian Deac şi-a exprimat public dezamăgirea

VIDEO EXCLUSIV ǀ Florin Răducioiu a recunoscut cu amărăciune unde s-a făcut diferenţa în derby-ul cu FCSB: ”Nu poţi spera la rezultate!”

FCSB Publicat pe 26 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21400070/4/screenshot-315.png

Florin Răducioiu, analist al emisiunii ”Fotbal Show”, a explicat unde a fost făcută diferenţa în derby-ul Dinamo – FCSB, încheiat cu victoria ”roş-albaştrilor”, scor 0-1.

Dinamovist convins, Răducioiu a recunoscut cu amărăciune că în tabăra ”câinilor” nu există fotbalişti cu un nivel tehnic înalt, aşa cum este Florinel Coman la FCSB.

Florin Răducioiu a pus punctul pe ”i”

Florin Răducioiu a subliniat că Dinamo nu poate spera la victorii şi nici măcar la goluri marcate fără fotbalişti capabili din punct de vedere tehnic.

”E adevărat, a fost un meci per total modest din punctul de vedere al spectacolului, al ocaziilor de gol, al jocului ambelor echipe, evident.

Câştigă FCSB pentru că au jucători de mare calitate, au jucători care în orice moment îţi pot decide un joc ca Florinel Coman, care execută magistral această lovitură liberă. Dinamo a avut câteva momente bune în care putea să înscrie, dar diferenţa o fac marii jucători.

Dinamo din păcate nu îi are, ca urmare e prea puţin ca să putem spera la un egal. Fără un nivel mult mai ridicat din punct de vedere tehnic nu poţi spera la rezultate, nu poţi înscrie goluri.”, a declarat Florin Răducioiu în exclusivitate pentru Prima Sport 1.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele