Ultima oră
Fostul mare arbitru nu l-a menajat pe Istvan Kovacs: „Tu, buricul Pământului” Fostul mare arbitru nu l-a menajat pe Istvan Kovacs: „Tu, buricul Pământului”
David Popovici, încă o medalie de aur la naţionalele de înot în bazin de 50 de metri David Popovici, încă o medalie de aur la naţionalele de înot în bazin de 50 de metri
Viitorul lui Valentin Mihăilă a fost decis! Unde va juca inernaţionalul român în sezonul viitor Viitorul lui Valentin Mihăilă a fost decis! Unde va juca inernaţionalul român în sezonul viitor
”Şi eu am fost copil de mingi”. În prag de titlu, Ştefan Târnovanu a avut o reacţie emoţionantă ”Şi eu am fost copil de mingi”. În prag de titlu, Ştefan Târnovanu a avut o reacţie emoţionantă
Se conturează modificări la Rapid în această vară. ”Vor fi mulţi jucători care vor pleca” Se conturează modificări la Rapid în această vară. ”Vor fi mulţi jucători care vor pleca”
Schimbare majoră în Cupa Angliei din sezonul viitor Schimbare majoră în Cupa Angliei din sezonul viitor

VIDEO EXCLUSIV ǀ Florin Răducioiu, după Farul – Universitatea Craiova: ”În Superliga am avut un supermeci!”

Farul Constanta Publicat pe 8 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/21090488/1/screenshot-154.png

Specialistul Prima Sport Florin Răducioiu a lăudat Farul Constanţa şi Universitatea Craiova pentru prestaţia celor două echipe în meciul din etapa a 3-a, a play-off-ului Superligii.

Cunoscut ca un analist pretenţios, Răducioiu a spus deschis că partida merită descrisă la superlativ, deoarece ”în Superliga am avut un supermeci”.

Farul şi Universitatea Craiova l-au impresionat pe Răducioiu

”Suntem obligaţi să vorbim la superlativ despre acest meci pentru că, într-adevăr, în Superliga am avut un supermeci. Când e vorba de Farul nu putem să nu ne placă fotbalul pe care ei ni-l arată. Chiar şi Craiova, chiar dacă a jucat sub aşteptări, a încercat (...). Craiova are jucători buni, dar nu a riscat mai nimic în afară de aceste goluri.

Nu cred că aveau mari pretenţii pentru câştigarea campionatului (n.r.- Universitatea Craiova), dar cred că voiau. Repet, Craiova a pierdut cu o oarecare demnitate, a reuşit să conducă de două ori. Aici e meritul echipei lui Hagi pentru că a reuşit să egaleze rapid.”, a declarat Florin Răducioiu în exclusivitate pentru Prima Sport 1, în cadrul emisiunii Fotbal Show.

Farul Constanţa a învins sâmbătă, pe teren propriu, Universitatea Craiova, scor 3-2, după un meci în care gazdele au fost conduse de două ori, dar au şi ratat un penalty prin Denis Alibec.

La Ovidiu, scorul a fost deschis de craioveni, prin Koljic, în minutul 9. Farul a reacţionat rapid şi a egalat prin Louis Munteanu, în minutul 17. Gazdele au presat şi Craiova nu a mai avut ocazii, iar Farul a primit un penalty în minutul 34, după un fault al lui Ndong la Adrian Mazilu. A executat Alibec, dar portarul Popescu a respins şutul atacantului constănţean.

Neagoe a mutat la pauză şi l-a introdus în joc pe Cîmpanu, iar acesta a marcat în minutul 48, după o pasă excelentă a lui Creţu şi o combinaţie cu Koljic. Egalarea a venit în minutul 53, când a înscris Grameni, cu un şut din careu. Farul a marcat golul victoriei din penalty, în minutul 84. Vlădoiu l-a faultat pe Sali în careu, iar arbitrul Adrian Cojocaru a acordat al doilea penalty al meciului. E transformat căpitanul constănţenilor, Larie, şi Farul s-a impus cu 3-2.

mail-share icon Email
viewscnt

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele