Ultima oră
VIDEO | Petrolul - Oţelul 1-1, în direct la Prima Sport 1! Gălăţenii au egalat în finalul primei părţi VIDEO | Petrolul - Oţelul 1-1, în direct la Prima Sport 1! Gălăţenii au egalat în finalul primei părţi
Guerreiro nu va evolua în semifinala retur a Ligii Campionilor cu Real Madrid Guerreiro nu va evolua în semifinala retur a Ligii Campionilor cu Real Madrid
Victor Piţurcă i-a distrus pe cei de la CSA Steaua: ”Bine că a rămas în Liga 2!”

Victor Piţurcă i-a distrus pe cei de la CSA Steaua: ”Bine că a rămas în Liga 2!”
Formaţia cu pretenţii din Superliga ce abordează finalul de sezon cu lotul decimat. ”Avem foarte mulţi jucători accidentaţi” Formaţia cu pretenţii din Superliga ce abordează finalul de sezon cu lotul decimat. ”Avem foarte mulţi jucători accidentaţi”
”Lucrăm doar la asta! Orice altceva poate să mai aştepte”. Dan Şucu doreşte un antrenor legendar la Rapid ”Lucrăm doar la asta! Orice altceva poate să mai aştepte”. Dan Şucu doreşte un antrenor legendar la Rapid
Jucătorul echipei Molenbeek, Reine-Adélaide, a suferit o comoţie cerebrală după ce a fost lovit de o minge în faţă Jucătorul echipei Molenbeek, Reine-Adélaide, a suferit o comoţie cerebrală după ce a fost lovit de o minge în faţă

VIDEO EXCLUSIV ǀ Florin Răducioiu motivează un jucător de naţională cu o declaraţie de dragoste: ”E un fotbalist pe care îl ador!”

Superliga Publicat de Emanoil Ursache pe 17 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21317843/2/fcsb-universitatea-craiova-superliga-superbet-2-09-2023-1.jpg

Florin Răducioiu i-a transmis lui Alexandru Mitriţă, un fotbalist pe care pur şi simplu îl adoră, că are aşteptări mult mai ridicate în privinţa evoluţiilor sale pe teren în tricoul Universităţii Craiova.

Mesajul lui Florin Răducioiu pentru Mitriţă

Analistul televiziunii Prima Sport a remarcat la Mitriţă că a avut anumite acţiuni interesante în meciul cu Sepsi, câştigat de olteni pe teren propriu cu 2-1. Răducioiu a subliniat însă un ”răsfăţ” în jocul lui Mitriţă, care nu ajută cu nimic în lupta pentru titlul de campioană a României.

”Aştept mai mult de la Mitriţă, e un fotbalist pe care îl ador! A avut câteva acţiuni interesante cu Sepsi, dar cu răsfăţul nu faci nimic. Trebuie să pui în slujba echipei toate calităţile, cu răsfăţul nu faci nimic, nu poţi să te baţi la titlu”, a spus Florin Răducioiu în exclusivitate la emisiunea ”Fotbal Show”.

  • 3 goluri şi 2 pase de gol a reuşit Alexandru Mitriţă pentru echipa naţională în 18 selecţii. Un gol şi 3 pase decisive a bifat Mitriţă la Universitatea Craiova în 8 apariţii din noul sezon al Superligii.

Alexandru Mitriţă, în conflict cu Iordănescu junior

Alexandru Mitriţă se află într-un conflict latent cu selecţionerul Edward Iordănescu, care nu l-a convocat pentru meciurile României de pe teren propriu cu Israel şi Kosovo.

(n.r.- de ce nu a fost convocat Alexandru Mitriţă?) Din punctul meu de vedere, procesul de selecţie înseamnă evoluţie, dezvoltare, desfăşurare, trebuie să ne uităm la mai multe amănunte. Cred că dacă adunăm toţi antrenorii României într-o cameră şi vorbim de selecţie, nu ştiu dacă doi vor face aceeaşi echipă.

Eu înţeleg aceste observaţii, dar responsabilitatea este exclusiv a mea şi decizia îmi aparţine în totalitate. Tatăl meu este cel mai titrat antrenor din istoria echipei naţionale a României şi cred că dacă discutăm pe lot, poate şi el vede mai multe lucruri diferit.

Eu sunt cel care lucrează cu echipa. Recunosc că erau şi alte nume care puteau să se afle alături de noi, dar focusul exclusiv merge către acest grup.

Recunosc că şi forma de moment a fost şi va fi un element foarte important. Ţinem cont de asta, dar m-am uitat şi la istoricul fiecărui jucător la echipa naţională. Am spus de la început că e o campanie scurtă, trebuie să avem omogenitate, continuitate şi un grup pe care să-l cunosc foarte bine.”, şi-a explicat Edward Iordănescu decizia.

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele