Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

VIDEO EXCLUSIV ǀ Florin Răducioiu, opinie fermă despre o formaţie cu pretenţii din Superligă: ”Este cea mai bună echipă!”

FC U Craiova 1948 Publicat pe 8 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/21090394/1/screenshot-150.png

Florin Răducioiu, specialist al televiziunii Prima Sport, a avut doar cuvinte de laudă la adresa formaţiei FC ”U” Craiova în contextul victoriei acesteia în faţa Universităţii Cluj.

Fostul mare atacant al naţionalei României o consideră pe gruparea antrenată de Eugen Neagoe cea mai bună echipă din play-out şi a recunoscut că regretă că oltenii nu au reuşit să se califice în play-off-ul primului eşalon.

Răducioiu regretă că ”U” Craiova nu s-a calificat în play-off

”FC U Craiova este cea mai bună echipă din play-out. Spunem asta aici de săptămâni întregi. Mie îmi pare rău că nu s-au calificat în play-off pentru că meritau. Dar, e adevărat, s-a decis aşa. A fost acea problemă cu repetarea acelui meci, dar ar fi meritat. Sunt convins că ei vor fi pe primul loc în play-out, deci pe locul 7, pentru că după părerea mea este cea mai bună echipă din cele 10.

Şi de ce nu, pentru că repet, o echipă cu jucători foarte buni, merită să joace pentru acest loc de cupele europene. Evident că nu cred că se va opri aici, pentru că mai sunt atâtea meciuri. Dar, repet, Craiova este după părerea mea cea mai bună echipă aici. Şi a şi demonstrat şi va demonstra în continuare că este cea mai bună.”, a declarat Florin Răducioiu în exclusivitate pentru Prima Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Show.

FC ”U” Craiova a întrecut sâmbătă, în deplasare, ”U” Cluj, cu scorul de 3-1, în etapa a treia din play-out-ul Superligii. Atacantul Craiovei, Chiţu, a reuşit un hattrick.

FC ”U” Craiova a început în forţă partida de la Mediaş şi în minutul 7 conducea cu 2-0. Chiţu a deschis scorul în minutul 5, din pasa lui Asamoah, iar în minutul 7 tot Chiţu a înscris din centrarea lui Miron. Scorul a fost majorat în minutul 27, de acelaşi Chiţu, de această dată profitând de o pasă a lui Bauza. În minutul 53, clujeanul Miron a fost eliminat pentru un fault la Bahassa, după ce arbitrul Iulian Călin a consultat sistemul VAR. Scorul final a fost stabilit în minutul 90, când Duarte a trimis în propria poartă.

mail-share icon Email
viewscnt