Ultima oră
Nu e Drăguşin sau Man! Englezii au numit jucătorul român care trebuie urmărit la EURO Nu e Drăguşin sau Man! Englezii au numit jucătorul român care trebuie urmărit la EURO
Doi antrenori importanţi sunt în pole-position! Cine ar putea să îl înlocuiască pe Xavi la Barcelona Doi antrenori importanţi sunt în pole-position! Cine ar putea să îl înlocuiască pe Xavi la Barcelona
Cine ar fi crezut? Motivul incredibil pentru care un fotbalist din MLS nu a avut voie nici măcar să stea pe bancă Cine ar fi crezut? Motivul incredibil pentru care un fotbalist din MLS nu a avut voie nici măcar să stea pe bancă
All-season, avantaje şi dezavantaje All-season, avantaje şi dezavantaje
VIDEO | Corviul Hunedoara - Gloria Buzău, astăzi, ora 19:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Continuă lupta pentru promovare VIDEO | Corviul Hunedoara - Gloria Buzău, astăzi, ora 19:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Continuă lupta pentru promovare
Marius Şumudică, ofertat din nou de o echipă din Superligă! "Azi dimineaţă m-au sunat" Marius Şumudică, ofertat din nou de o echipă din Superligă! "Azi dimineaţă m-au sunat"

VIDEO EXCLUSIV | Florin Răducioiu ştie motivul formei slabe a lui Chelsea. ”Nu am înţeles decizia patronilor de a-l schimba pe Tuchel”

Chelsea Publicat de Ovidiu Neacşu pe 18 feb 2023
mail-share icon Email

Chelsea continuă să piardă puncte, după înfrângerea 1-0 de acasă cu Southampton, iar Florin Răduciou consdieră că principala problemă a clubului londonez este chiar antrenorul, Graham Potter.

Analistul Prima Sport nu e surprins de rezultatele slabe înregistrate de ”albaştrii” sub comanda lui Potter, fiind unul dintre cei care nu au înţeles demiterea lui Tuchel.

”Eu nu am înţeles decizia patronilor de a-l schimba pe Tuchel, nu am înţeles acest pariu care era pierdut din start. Ne-am dat seama după câteva etape că nu este profilul de antrenor de care avea nevoie Chelsea. E nevoie de timp să creezi o echipă, să creezi nişte automatisme, o demonstrează şi PSG, care au atâtea stele. 

Din păcate timpul este inamicul acestui antrenor, mie nu mi-a plăcut niciodată, deşi are un nume magic, Potter, face minuni, dar iată că nu face.”, a spus Florin Răducioi, în emisiunea Fotbal Show.

VIDEO | Chelsea - Southampton 0-1. Londonezii continuă forma slabă 

Southampton a câştigat în deplasarea de la Chelsea, scor 1-0, graţie reuşitei din lovitură liberă a lui Ward-Prowse. 

Londonezii nu au arătat un joc grozav în faţa ultimei clasate din Premier League şi rămân pe locul 10.

mail-share icon Email
viewscnt

Chelsea

Ultimele articole Toate articolele