Ultima oră
Edi Iordănescu a luat o hotărâre importantă! Cei doi jucători care nu vor fi prezenţi în Germania Edi Iordănescu a luat o hotărâre importantă! Cei doi jucători care nu vor fi prezenţi în Germania
Cristiano Ronaldo, suspendat după gestul obscen din partida cu Al Shabab Cristiano Ronaldo, suspendat după gestul obscen din partida cu Al Shabab
VIDEO | Petrolul - Universitatea Craiova, ASTĂZI, de la 18:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. ”Lupii Galbeni” trag tare să ajungă în play-off VIDEO | Petrolul - Universitatea Craiova, ASTĂZI, de la 18:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. ”Lupii Galbeni” trag tare să ajungă în play-off
VIDEO | FC Voluntari - FCSB, joi, de la 21:00, în direct, pe Prima Sport 1 şi online pe platforma PrimaPlay.ro

VIDEO | FC Voluntari - FCSB, joi, de la 21:00, în direct, pe Prima Sport 1 şi online pe platforma PrimaPlay.ro
VIDEO | Botoşani - Sepsi, astăzi, de la 16:15, în direct la Prima Sport 2! Covăsnenii forţează intrarea în play-off VIDEO | Botoşani - Sepsi, astăzi, de la 16:15, în direct la Prima Sport 2! Covăsnenii forţează intrarea în play-off
Dan Şucu a făcut anunţul pe care îl aşteaptă toţi fanii din Giuleşti chiar la miezul nopţii: ”Cererea de bilete este prea mare pentru meciul cu FCSB!”

Dan Şucu a făcut anunţul pe care îl aşteaptă toţi fanii din Giuleşti chiar la miezul nopţii: ”Cererea de bilete este prea mare pentru meciul cu FCSB!”

VIDEO EXCLUSIV | Florin Răducioiu ştie motivul formei slabe a lui Chelsea. ”Nu am înţeles decizia patronilor de a-l schimba pe Tuchel”

Chelsea Publicat de Ovidiu Neacşu pe 18 feb 2023
mail-share icon Email

Chelsea continuă să piardă puncte, după înfrângerea 1-0 de acasă cu Southampton, iar Florin Răduciou consdieră că principala problemă a clubului londonez este chiar antrenorul, Graham Potter.

Analistul Prima Sport nu e surprins de rezultatele slabe înregistrate de ”albaştrii” sub comanda lui Potter, fiind unul dintre cei care nu au înţeles demiterea lui Tuchel.

”Eu nu am înţeles decizia patronilor de a-l schimba pe Tuchel, nu am înţeles acest pariu care era pierdut din start. Ne-am dat seama după câteva etape că nu este profilul de antrenor de care avea nevoie Chelsea. E nevoie de timp să creezi o echipă, să creezi nişte automatisme, o demonstrează şi PSG, care au atâtea stele. 

Din păcate timpul este inamicul acestui antrenor, mie nu mi-a plăcut niciodată, deşi are un nume magic, Potter, face minuni, dar iată că nu face.”, a spus Florin Răducioi, în emisiunea Fotbal Show.

VIDEO | Chelsea - Southampton 0-1. Londonezii continuă forma slabă 

Southampton a câştigat în deplasarea de la Chelsea, scor 1-0, graţie reuşitei din lovitură liberă a lui Ward-Prowse. 

Londonezii nu au arătat un joc grozav în faţa ultimei clasate din Premier League şi rămân pe locul 10.

mail-share icon Email
viewscnt

Chelsea

Ultimele articole Toate articolele