Ultima oră
Dinamo, sub radiografia lui Vasile Miriuţă: ”Trebuie să vină oameni care se pricep la fotbal!” | VIDEO EXCLUSIV

Dinamo, sub radiografia lui Vasile Miriuţă: ”Trebuie să vină oameni care se pricep la fotbal!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Bologna - Juventus 3-3. Remontada fabuloasă a ”Bătrânei Doamne” VIDEO | Bologna - Juventus 3-3. Remontada fabuloasă a ”Bătrânei Doamne”
VIDEO | Espanyol - Ovideo 2-1. Catalanii speră la revenirea în La Liga VIDEO | Espanyol - Ovideo 2-1. Catalanii speră la revenirea în La Liga
Zeljko Kopic a făcut anunţul despre viitorul său chiar după partida cu Csikszereda: ”Vreau asta!”

Zeljko Kopic a făcut anunţul despre viitorul său chiar după partida cu Csikszereda: ”Vreau asta!”
Selecţionerul Lionel Scaloni a anunţat lotul lărgit al Argentinei pentru Copa America Selecţionerul Lionel Scaloni a anunţat lotul lărgit al Argentinei pentru Copa America
VIDEO | Denis Politic a vorbit despre plecarea de la Dinamo. ”Mă oftic că nu am dat mai mult” VIDEO | Denis Politic a vorbit despre plecarea de la Dinamo. ”Mă oftic că nu am dat mai mult”

VIDEO EXCLUSIV | Fostul coleg a lui Budescu, despre momentele de magie ale mijlocaşului. ”Dacă încercam să dau cum dădea el făceam entorsă”

Petrolul Ploiești Publicat de Ovidiu Neacşu pe 10 apr 2023
mail-share icon Email

Constantin Budescu a făcut spectacol în Petrolul - CS Mioveni 2-0, după ce a deschis scorul cu un şut superb din afara careului, ca mai apoi să îşi servească perfect coechipierul pentru golul 2. Meciul din play-out-ul Superligii a putut fi urmărit pe Prima Sport 2 şi PrimaPlay.ro.

Cu toate că Budescu a jucat doar în prima parte a partidei de la Ploieşti, decarul ”lupilor galbeni” a fost omul care a decis soarta întregului meci. Lucian Goian, aflat în studio-ul Fotbal Show, a remarcat eleganţa şi precizia execuţiilor fostului său coechipier de la Astra.

”Sunt jucători în Liga 1 (n.r. Superliga) care au nevoie de două-trei atingeri, el din prima o pune jos şi acolo vrea să dea. Se uită în careu şi o pune cu mâna, e ca mersul pe bicicletă, fotbalul nu îl uiţi şi calitate are din plin. Eu l-am avut coechipier la Astra un an şi jumătate, scotea nişte execuţii la antrenament incredibile. Dacă încercam eu să dau cum dădea el făceam entorsă.

Dacă ar fi fost un jucător muncitor ca şi Răzvan Marin, pentru că la talent nu se compară, iar Budescu dacă avea aceeaşi atitudine poate reuşea mai multe”, a spus Lucian Goian la Prima Sport 2.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri