Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

VIDEO EXCLUSIV | Fostul fotbalist de la FCSB, analizat atent. Era o variantă pentru naţională, dar acum abia mai joacă

Farul Constanta Publicat pe 9 ian 2023
mail-share icon Email

Romario Benzar se află pe o pantă descendentă a carierei în ultimii ani, din păcate din momentul în care a plecat din România, de la FCSB la Lecce, în vara lui 2019, pentru două milioane de euro. În trecut o variantă pentru naţională, nici măcar Gică Hagi nu l-a putut pune pe picioare pe fundaş, care a semnat în această iarnă cu UTA.

Gică Popescu ştie unde s-a pierdut apărătorul, iar o parte din evoluţiile şterse sunt rezultatul accidentărilor avute, care au influenţat decisiv modul în care a arătat pe teren. De exemplu, în acest sezon de SuperLiga României, până să fie cedat la Arad, Benzar a prins numai 7 meciuri, acumulând un total de doar 367 de minute.

Benzar, în perioada în care a fost la noi, a făcut toate eforturile să ajute echipa. Cred că perioada din Italia în care nu a jucat, l-a afectat. Se şi accidentează destul de uşor, iar la Gică (n.r. - Hagi) e greu să joci cât timp nu te antrenezi.

Am considerat că, decât să stea pe bancă la noi, e mai bine să ne despărţim de el, să meargă unde poate să joace mai mult”, a spus Gică Popescu în emisiunea Euro Fotbal, de la Prima Sport 1!

Romario Benzar speră să-şi revină la UTA

Fundaşul lateral dreapta în vârstă de 30 de ani s-a născut pe 26 martie 1992 la Timişoara, acolo unde a început fotbalul, la Academia Srbjianka Giuchici. Fotbalistul cu nu mai puţin de 19 selecţii în echipa naţională a României a evoluat ultima dată pentru Farul Constanţa.

În palmares şi-a trecut un titlu de campion al României, în sezonul 2016/2017, alături de Viitorul Constanţa.

În carieră, Benzar a mai evoluat pentru Banatul Timişoara şi FCSB în România, dar şi Lecce şi Perugia în Italia. În acest sezon, pentru Farul Constanţa, Benzar a jucat şapte meciuri, şase în Superligă şi unul în Cupa României. Pe prima scenă a fotbalului românesc, apărătorul lateral a jucat în 186 de meciuri, a marcat 9 goluri şi a oferit 21 de pase decisive.

Benzar a ajuns deja sub comanda lui Laszlo Balint în Turcia, în cantonament. Durata contractului se întinde până în vara acestui an cu opţiune de prelungire pentru încă un sezon.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele