Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

VIDEO EXCLUSIV ǀ Gică Hagi, pe punctul de a vinde primii jucători după ce a cucerit titlul? Farul îşi continuă politica de până acum 

Farul Constanta Publicat pe 22 mai 2023
mail-share icon Email

Gică Hagi a reuşit să ia încă un titlu după cel cu Viitorul Constanţa. Acum a bifat performanţa cu Farul, dar rămâne de văzut cum va gestiona situaţia de această dată, dacă va vinde din nou cei mai buni jucători, pentru că vor veni cu siguranţă oferte pe numele lor, sau va decide să-i ţină pentru a reuşi să performeze în cupele europene.

Ioan Ovidiu Sabău, prezent în emisiunea Fotbal Show de la Prima Sport 1, a declarat că Gică Hagi va vinde cu siguranţă jucători, pentru că aceasta este strategia lui. Îşi formează astfel bugetul şi promovează, apoi, alţi tineri pe care speră să obţină alte milioane de euro.

Modul în care vede fotbalul Gică Hagi e unul de echipă care îşi doreşte să formeze jucători şi să îi trimită, ulterior, la alte cluburi, pe sume consistente de bani.

E greu ca Farul să ţină jucătorii, Hagi din asta trăieşte, aşa formează bugetul. Creşte jucători, apoi îi vinde la alte echipe. Ştiu că a mai investit în infrastructură, că a mai cumpărat terenuri la Ovidiu, că a făcut nu ştiu ce clădiri.

El vrea să facă totul la cel mai înalt nivel şi are nevoie de investiţii în sensul acesta”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1.

Cuvinte mari transmise de Ovidiu Sabău lui Gică Hagi

Titlul obţinut de Farul a adus laude din partea oamenilor din fotbalul românesc. Ioan Ovidiu Sabău, antrenorul Universităţii Cluj, a declarat în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1, că trupa lui Gică Hagi a meritat să ia campionatul. A avut cuvinte mari pentru ”Rege”, pe care îl consideră principalul actor în terminarea play-off-ului pe locul 1.

Ioan Ovidiu Sabău consideră că Gică Hagi a reuşit să formeze un vestiare perfect, din jucători cu experienţă, cu anumite realizări în anii trecuţi, dar şi cu tineri aduşi de la propria academie.

Farul are un antrenor foarte valoros, cu multă experienţă. A ştiut să aducă fotbalişti care în ultima vreme au jucat destul de puţin, dar în care Hagi a avut încredere, precum Băluţă, Munteanu, Alibec, dar şi jucători de perspectivă au venit, Mazilu printre ei.

Farul a dominat în marea majoritate a partidelor, mai puţin cu noi, cu Universitatea Cluj (n.r. – râde)... mai glumim. Tot respectul pentru ce a reuşit Hagi! A oferit această echipă pe tavă oraşului. A câştigat campionatul, dar e vorba şi de imaginea oraşului. Nu ai cum să nu apreciezi ce face Hagi pentru fotbal. El aşa era şi ca jucător, trăieşte sută la sută pentru fotbal! Puţină lume se aştepta să câştige Farul campionatul”, a spus Ioan Ovidiu Sabău în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele