Ultima oră
ULTIMA ORĂ ǀ Lionel Messi a refuzat Barcelona pentru o destinaţie complet surprinzătoare! Starul argentinian a clarificat situaţia. UPDATE ULTIMA ORĂ ǀ Lionel Messi a refuzat Barcelona pentru o destinaţie complet surprinzătoare! Starul argentinian a clarificat situaţia. UPDATE
LIVE TEXT | Fiorentina - West Ham se joacă acum! Se anunţă spectacol în finala Conference League LIVE TEXT | Fiorentina - West Ham se joacă acum! Se anunţă spectacol în finala Conference League
Rapid Bucureşti şi-a stabilit programul meciurilor amicale din cantonamentul slovac Rapid Bucureşti şi-a stabilit programul meciurilor amicale din cantonamentul slovac
Cubanezul Karel Guzman va continua la campioana U BT Cluj încă doi ani Cubanezul Karel Guzman va continua la campioana U BT Cluj încă doi ani
Anunţ dur în Italia! Starul din Serie A a fost operat şi nu va mai juca până în 2024 Anunţ dur în Italia! Starul din Serie A a fost operat şi nu va mai juca până în 2024
E gata! Soarta lui Andreea Compagno la FCSB a fost decisă! Anunţul lui MM Stoica: ”Gigi vrea şi un alt atacant” E gata! Soarta lui Andreea Compagno la FCSB a fost decisă! Anunţul lui MM Stoica: ”Gigi vrea şi un alt atacant”

VIDEO EXCLUSIV ǀ Gică Hagi, pe punctul de a vinde primii jucători după ce a cucerit titlul? Farul îşi continuă politica de până acum 

Farul Constanta Publicat pe 22 mai 2023
mail-share icon Email

Gică Hagi a reuşit să ia încă un titlu după cel cu Viitorul Constanţa. Acum a bifat performanţa cu Farul, dar rămâne de văzut cum va gestiona situaţia de această dată, dacă va vinde din nou cei mai buni jucători, pentru că vor veni cu siguranţă oferte pe numele lor, sau va decide să-i ţină pentru a reuşi să performeze în cupele europene.

Ioan Ovidiu Sabău, prezent în emisiunea Fotbal Show de la Prima Sport 1, a declarat că Gică Hagi va vinde cu siguranţă jucători, pentru că aceasta este strategia lui. Îşi formează astfel bugetul şi promovează, apoi, alţi tineri pe care speră să obţină alte milioane de euro.

Modul în care vede fotbalul Gică Hagi e unul de echipă care îşi doreşte să formeze jucători şi să îi trimită, ulterior, la alte cluburi, pe sume consistente de bani.

E greu ca Farul să ţină jucătorii, Hagi din asta trăieşte, aşa formează bugetul. Creşte jucători, apoi îi vinde la alte echipe. Ştiu că a mai investit în infrastructură, că a mai cumpărat terenuri la Ovidiu, că a făcut nu ştiu ce clădiri.

El vrea să facă totul la cel mai înalt nivel şi are nevoie de investiţii în sensul acesta”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1.

Cuvinte mari transmise de Ovidiu Sabău lui Gică Hagi

Titlul obţinut de Farul a adus laude din partea oamenilor din fotbalul românesc. Ioan Ovidiu Sabău, antrenorul Universităţii Cluj, a declarat în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1, că trupa lui Gică Hagi a meritat să ia campionatul. A avut cuvinte mari pentru ”Rege”, pe care îl consideră principalul actor în terminarea play-off-ului pe locul 1.

Ioan Ovidiu Sabău consideră că Gică Hagi a reuşit să formeze un vestiare perfect, din jucători cu experienţă, cu anumite realizări în anii trecuţi, dar şi cu tineri aduşi de la propria academie.

Farul are un antrenor foarte valoros, cu multă experienţă. A ştiut să aducă fotbalişti care în ultima vreme au jucat destul de puţin, dar în care Hagi a avut încredere, precum Băluţă, Munteanu, Alibec, dar şi jucători de perspectivă au venit, Mazilu printre ei.

Farul a dominat în marea majoritate a partidelor, mai puţin cu noi, cu Universitatea Cluj (n.r. – râde)... mai glumim. Tot respectul pentru ce a reuşit Hagi! A oferit această echipă pe tavă oraşului. A câştigat campionatul, dar e vorba şi de imaginea oraşului. Nu ai cum să nu apreciezi ce face Hagi pentru fotbal. El aşa era şi ca jucător, trăieşte sută la sută pentru fotbal! Puţină lume se aştepta să câştige Farul campionatul”, a spus Ioan Ovidiu Sabău în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele